magont.

vattnet kom tillbaka igår. tur var väl det...

jag trodde detta magont hade gått över men tjii fick jag.. fast det känns inte exakt lika. inte lika bubblig. men mår illa.. kom efter jag hade ätit, kanske åt nån tugga för mycket men det var så gott. gjorde pastasallad. finns massa kvar i kylen :p men tacken för man åt är magont, suck...

jag och edwin tog en promenad till affären förrut. edwin bara gnällde och gnällde. sedan han kom ur sin säng imorse.. så det blev en promenad till affären. och så fick han själv gå en bit. han fick gå ända ner till mamma. men det enda är att han stanna när han ser något intressant. såsom renoveringen på 22-24, de håller alltid på med åtminstonde utehissen där eller traktor osv. och så om vi möter nån eller nån går förbi, så stannas det. och vid varje gångväg som korsa vår väg så blev han oxå tvungen att stanna. och så räkna med alla gånger han ramla.. men måste säga att det var otroligt skönt att komma ut. det tyckte nog både jag och edwin. han sken som en liten sol när vi kom ut ;) blir nog en liten promis imorgon oxå så vi får komma ut lite..

Kommentarer
Postat av: KIKKI

åh men tack! vad gullig du är som berättar! :) jättebra! =) tack för tips, och det kmr säkert gå jättebra, man är ju lite fjantig som mamma ;) Kram!

2011-01-19 @ 06:35:37
URL: http://kikkiiii.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0