stadsbesök.

varit på stan idag. köpte ett par byxor till mig på rean. 75 kr, har ett par svarta likadana så nu blev det gröna. dock så har jag inte testat något av paren. glömt bort att jag hade nya byxor i gardroben vilket blev en överaskning när jag plockade in tvätten när jag hade tvättat sist ;)

var på åhléns där det var halva rea-priset. så edwin fick ett par strumpor med "halkstopp", 7:50 kr, en gul t-shirt i storlek 86, 19:50 kr, och två-pack kalsonger i storlek 86-92, 24:50 kr. edwin har kalsonger utanpå blöjan när han ska sova. och när vi bara är hemma, typ mornarna, brukar de bara bli en t-shirt till. så två par kalsonger och två par som egentligen kommer från sjukhuset är lite lite i antal eftersom han äter fil på morgonen och sölar jämnt även med haklappen på.

städade även skötväskan innan vi åkte. och hjälp vad mycket skräp det samlas i den. dock så hann jag inte städa ur där jag lägger alla kvitton. där det oxå behövs städas.. ska börja använda en gympapåse som skötväska, om det inte är något speciellt man ska ha med sig. köpte en igår på öb 39 kr.. så den ska snart invigas. edwin behöver typ bara blöjor nufötiden när man är på resandefot. därför jag tänkte en gympapåse istället. betydligt lättare :P men om man behöver mer saker så tar man skötväskan, så jag ska inte sluta använda den men känns som jag kommer använda gympapåsen mer. om nu min idé funka, måste testa för att se om det funka eller ej..

nu ska jag roa den lilla innan det är läggdax. vi kollar in shrek 2 på tv´n. verkar gå hem hos han. men med ett par avbrott, det får man räkna med. han är så liten ;) men kan säket hänga på att han är trött oxå, sovit typ 20 min på stan. sen vakna han. och somna om gick inte.. testade när vi kom hem oxå men då satt och och lekte i sängen så tog upp han igen..

och bussresan hem. jaa, det var en historia i sig.. vi skulle åka samma buss som kusin och moster hem. de gick med kusins farmor på stan och vi gick med edwins mormor. men i alla fall. halt ute som en skridskobana. så vi kom till bussen efter en stund i alla fall. väl vid bussen så stod den där. syster stod utanför. denna buss skulle tydligen ha gått kvart över från stan, klockan var kvart i.. busschaffören väntade på polisen. var några yngligar instängda på bussen. troligtvis försökt med något fuffens, åkt gratis eller nått. och nej, det var inte invandrare. eller kanske nån av dem men majoriteten var inte det.. så kan ni tänka er, två bussar med folk på en buss. kan säga att det var trångt. och edwin gnällde titt som tätt, men nån invandrare höll på att roa han. och nån gubbe höll på att snubbla in i vagnen. och nån invandrare bakom mig tog all plats så jag hade knappt nånstans att stå. fick stå mitt i gången. och när folk skulle av då fick jag tränga mig in i vagnen och hoppas på att de kom förbi... men men, hem tog vi oss..

nu roa/natta barnet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0