Baka liten kaka.

vårdcentralen gick väl bra. hb-värdet, det jag själv trodde var åt skogen låg på 124. så helt normalt. hon gjorde det två gånger och det ena visade 128 och det andra 121. så ett mellan värde fick det bli.. sen pratade vi lite om ditten och datten. då tog jag upp blodtrycket. tänkte det var likabra att kolla upp det. och det visade sig vara högt. dock ska man vila en stund innan och det gjorde inte jag. 145/85 blev slutresultatet. så ska tillbaka om en vecka och kolla igen.

det var nog detta jag har gruvat mig för. om det var högt. kommer aldrig komma ihåg att äta dessa piller. glömde liksom sist. men förhoppningsvis så är det bättre nästa vecka. är lite små stressigt just nu. med kalas osv. och det fina vädret gör inte saken bättre. fast det är skönt, så jag klagar inte.

imorgon är jag otroligt sugen på att bada. himlabadet är gratis till utebadet, och äventyrsbadet kostar en vuxen 70 kr. men om jag åker dit och bada, hur ska jag då hinna med tårtorna?? det som är lite jobbigt. men är sjukt sugen på att bada. svalka sig i denna värme. och så är det lite barnaktiviteter på badet, tror att det är ute. dock så är nog edwin för liten för både uttern och smultron&sång. men ändå ;) och om man betalar in sig får man både vara ute och inne.. så är lite sugen.

nu ska jag ta och fortsätta mitt bakande. har gjort kokosbollarna nu, eller skumbollar så kanske man förstår vad det är. och bollar är nog fel ord, utan rutor ska det vara ;) ska starta med dumlekakorna nu. muma ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0