Feber.

har känts konstigt hela dagen i kroppen. allt gått på automatik/rutin. världen har snurrat till ibland. kändes som jag skulle svimma i stentrappen på väg till tvättstugan med edwin. men tog tag i ledstången så ordnade det upp sig. och allmänt dålig har jag kännt mig. ingen matlust. men försökt druckit mycket har jag gjort. men det har inte hjälpt.

och nu när edwin gick och lade sig så tog jag febern. för det kändes sådär konstigt på ögonen som det gör när jag har feber. och så känner jag mig sådär varm men ändå lite småfrusen, speciellt om fötterna. hade dock bara lite feber 37,8 grader. men tillräckligt för att kännas på mina ögon. och i normala fall har jag en låg kroppstemperatur så det är ändå mycket för mig.

så kanske febern som legat och gosat sig hela dagen. därför man känt sig konstigt. har liksom inte på hela dagen tagit det lugnt en stund. edwin vaknade kvart över sex imorse. så man låg i sängen och drog sig till halv åtta medan edwin for runt i sovrummet och i sängen. kollade in bolibompa osv. sen har jag tvättat sedan nio till fyra (dock så avslutade jag halv fyra). och medan jag har tvättat har jag dammat vardagsrummet och donat runt. efter två, när jag hade hämtat edwin, gjorde jag paj till familjedagen på dagis. ner i tvättis och upp med all tvätt medan pajen stod i ugnen och sedan iväg. kom hem så har jag plockat upp tvätten vilket jag inte hann innan vi drog. och tagit hand om edwin, eller snarare kollat på han. han fick ett bad för han var så skitig..

och det är verkligen inte rätt att få feber nu. måste städa och baka. och på torsdag är det tvättstuga igen. så är bara imorgon jag kan ta hand om mig, medan edwin är på dagis. sen är det full rulle igen. men förhoppningsvis går det över inatt. ska gå och sova efter desperet houswife. så enkelt är det.


Kommentarer
Postat av: Jenny Broberg

Jag kan ju säga att du gör ett superjobb som fixar med allt som har med er familj att göra! Tar hand om lillen och ser till så att vardagen funkar! Vilket inte alls är lätt!! Martin ska vara jäkligt tacksam att han har dig! :) Puss

2011-06-08 @ 10:29:17
URL: http://jennybroberg.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0