Paket?

har fått post. att jag har ett paket att hämta ut, eller ett för stort kuvert. ni vet en såndär avi, i alla fall.. och har ingen aning om vad det är för nått. liksom jag har inte beställt nått, ingen ekonomi för det. och vad jag har minne av så är det inget jag kommer få testa eller nått. så fall skulle man fått ett mail att man blivit utvald att få testa, och det har jag inte fått. fast samtidigt fick jag det inte från mam när jag fick testa skeden och diffen. men vad jag har minne av så har jag inte fyllt i något sådant på länge. och om man vunnit något tycker jag att de borde skicka mail, som när jag vann mumin-tävligen för nått år sedan.. hmm, ska bli spännande att se vad det är ;)

och edwins bokklubb gick jag ur för ett tag sedan så kan inte vara det. plus att på de avierna står det edwin blom. är adresserat till honom. som sagt har ingen aning vad det är för något. tankarna går lite åt det hållet att jag fyller 25 om en vecka oxå. men samtidigt så tror jag inte att det är något födelsedagsrelaterat...

får hämta ut det efter två i alla fall. så ska ta med avin och hämta ut det efter vi varit på stan. hoppas på att det inte är något stort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0