Varmt.

blev inge birsta. och det var rätt skönt det med. var bara på ica och handlade grejs så jag kan baka. och så middag. och vi äter sisådär halv åtta på kvällen. ingen aning varför det blir så sent för tiden. blev en ljumen middag för det skulle gå fort. grillad kyckling, mangoraja dressing, majs och coscos.

nu ska jag strax lägga liten. blir ungefär från maten till sängen. men blir inge välling för han precis ätit. får välling om han vaknar under natten eller tidigt imorgon, typ som alltid.

verka bli varmt imorgon med. 20 grader. så fundera på om jag ska ta på edwin shorts till dagis. de andra dagarna har jag tagit ett par lång byxor med resår/mudd nertill som jag drar upp till knäna. så om det bli kallt är det bara att dra ner benen på byxorna. smart tycker jag att jag är ;) oxå så t-shirt. och tar med en lång ärmad, dock så hade han på sig lång ärmaden när jag hämtade han idag. lite varmt skulle jag tycka.. sen har han även solskyddskräm (faktor 30) och keps. och så tar jag gympaskorna för de sitter på plats bäst. och då även strumpor som jag rullar/viker ner. en riktig snygging är han :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0