74 i 7 månader.

jag insåg igår. att edwin har haft storlek 74 i 7 månader. om inte mer.. så jag börja förstå att jag är less på de kläderna. så nu ska jag sortera ihop 74 och 80 i två lådor. för om han hade 74 i 7 månader lär han ha 80 i 12 månader, typ..

men eftersom han fortfarande kan ha 74 så ska jag spara de grejorna han kan ha. några bodys har redan gett vika och nått par byxor. så alla bodys oavsett om de är för små eller ej ska läggas undan. kanske inte de från cubus för de är lagom men de andra. och de ynka få han har i 80 ska oxå få vara kvar. sen ska jag mixa ihop allt. för han har sjukt mycket byxor i 80. som tar i alla fall halva lådan. jag trodde han hade mer tröjor i 80 men det var byxorna som hade kommit i tröj-delen oxå. så mer tröjor ska inhandlas.

satt och kollade på internet på tröjor åt han men fann direkt inget fint. så man får ta ett besök på stan/birsta och kolla läget. även en tunnare mössa behövs. tycker det är lite varmt för han med en fleecemössa, den han använder..

han var så söt igår när han fick på sig en body i 80 och byxor i samma storlek. men bodyn var lite stor på han. kanske inte armlängden var så speciellt stor. men längden. blev lite pösigt vid axlarna. skulle lätt få plats ett till barn på längden, typ :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0