äpplet.

han åt inte upp hela äpplet. än så länge. nu leker han runt och jag plockade upp äpplet från hans rum, så et inte glöms bort från min sida. och jag tycker det funkade med ett helt äpple för han. tänkte att jag testar eftersom han tog det själv. skalade det bara. och annars när han får små bitar mular han in massa äpple i munnen och vill ha mer. kan knappt tugga för det som redan ligger i munen. men med ett helt äpple så gjorde han inte så. utan han åt äpplet riktigt. tog tuggor när han svalt föregående bit, såsom man äter äpple. ska försöka komma ihåg att köpa ett såntdär man tar bort kärnhuset med på ica maxi imorgon. slipper man oroa sig att han äter kärnhus..

annars så har det varit dagisdax för lille herren. och det hade gått jätte bra, som vanligt. ville inte hem. gick och satte sig bakom giraffen och spelade på den. men inget gnäll när vi väl gick från avdelningen och skulle klä på oss. men ett snabb bad i en vattenpöl var så klart obligatorik, tyckte edwin. att vattenpölar ska vara så roliga. ha springer igenom dem. stannar upp på andra sidan pölen och kollar liksom som vad hände..

baka kaka gör vi oxå. med banan och choklad. hade nån dålig banan så köpte choklad på affären när vi var ner och handla för maten. dock så har kakan varit inne en timme nu men är ändå inte klar. liten form, mycket smet. ett bevis på det är att det har vällt över massa smet i ugnen. måste komma ihåg att ta bort det när ugnen svalnat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0