dagis.

edwin fick gå på dagis idag. jag skulle följa med syster och "lämna" de på tåget. hjälpa till och säga hejdå kanske är de rätta orden ;)

lämnade han. gick väl som vanligt. hängde vid mitt ben. en fröken tog han och så sa vi hejdå och så gick jag direkt till mamma. men det var inte min dag jag skulle berätta om utan vad de sa på dagis om edwin. så sött..

det hålls på att inskolas en ny pojke C-O. och edwin hade fått stanna inne med den pojken idag. och denna pojke hade blivit helt frälst i edwin. skulle pussas och krama. edwin hade väl blivit lite "vad hände?". sen hade han blivit mer bort med dig, för då var duplot roligare. kan inte störa han i sitt lekande med lego ;) så pojkarna hade lekt tillsammans, som de gör i hans ålder, brevid varandra ;) sen hade de lagt pinnpuzzel vid bordet. barnen hade pratat på deras språk som de förstod varandra. måste sett über sött ut. och så hade pappan till C-O och fröken blivit tyst och bara kollat på dem. knäppt kort osv. så hade de sutit en lång stund och lagt puzzel och pratat. så kanske en blivande bästis/kompis kanske?? vem vet.

på måndag börja en till tjej på edwins avdelning. en tjej som vi gått babysång med. kommer oxå bli kul. fröken sa till edwin "att nu börja kompisarna rulla in". lite roligt..

och som vanligt hade edwin ätit "jätte bra". och sovit i typ 1 timme och 20 min.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0