Maximal.

ljudnivån på detta golv är maximal nu. tur vi inte har nå grannar under oss, att vi bor längst ner. edwin drar runt på en pall efter golvet. och lea åker på min gamla rosa bobycar, som har räfflade hjul. och det låter det oxå. och så skrattas det, och skriks i glädje osv. rätt kul att se.

dagen hade varit bra på dagis. sett nån teater. ätit tunnbrödrullar, de fick två. och edwin hade en i varje hand och åt. sen var det kyckling, strips osv. och glass. och jag kan säga att de hade antingen oboy på glassen eller chokladsås. för edwins byxor, slipover hade lite bruna glassfläkar. plus slipsen då, men den var i vitglass och luktade vanilj. slipsen har jag tvättat upp för hand. står att den ska klara 40 grader. men det är siden och vill inte att den ska bli noppig. fort gjort i alla fall..

när vi gick hem så stormade det igen. så klart. tiggde åt mig skjuts av martin till dagis, det som är så långt ;) edwin fick bara på sig regnbyxorna eftersom byxorna var skitig. och tänkte att dumt att ta extra byxorna från dagis. och hans regnsett är liksom fodrat. och det gick bra. edwin i vagnen och lea som höll i blåste bort medan jag stängde grinden på dagis. såg lite roligt ut :P

snart, eller snarare nu, skavi gå ner till mamma och äta mat. tar ett tag att klä på två barn. nog med att lea klär sig själv men hon behöver ändå sägas till..


Kommentarer
Postat av: KIKKI

haha men usch då :P det låter ju inge vidare, men tack för tipsen iaf :) KRAM

2011-03-24 @ 18:10:58
URL: http://kikkiiii.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0