Kyrkis.

idag gick vi iväg på kyrkis och lekte. behagligt med barn och föräldrar. och edwin är helt galen i rutchkanan de har där. det här med kösystem fattar han inte riktigt, kanske är mer det här med att vänta. men jag försöker lära han. går väl sisådär. han var även överlycklig när de tog fram barnvagnarna. och så klart lekspisarna de har. de gick han på en gång till och lekte med.

och strömavbrott fick vi uppleva oxå. vi blev inlåsta. fick använda branddörren. de hann koka nio koppar kaffe så de fick spara de som skulle ha kaffe. och musikstunden blev lite annorlunda. men det var trevligt ändå. så pass ljust ute så det var inte hela världen. strömmen kom tillbaka när alla började fika. så kunde gå den normala vägen ut igen..

edwin somnade påvägen hem i vagnen. bäddade ner han så fint. rullade ut han på balkongen när vi kom hem och där sover han än. ska väl gå ut en sväng senare så edwin får träffa kusin. vi bestämde "vår" lekplats. men kom på att jag kan ju rulla edwin i vagnen. så tänkte ringa och säga att vi kommer bort får de gå ut. för han lär vakna när vi är framme hos de.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0