Trött kille.

tror att edwin vill lägga sig. eller är trött i alla fall. vilket jag lade han i sin säng. efter vi borstat tänder osv. men i alla fall först kom han med vovven och snutten som han har när vi är på vifft. satte sig i soffan och lekte runt. ramla i golvet med en duns bland annat.

men en stund senare kom han in med snuttekaninen, som är den verkliga favvosen, och den vita snutten. hoppade upp i soffan och gosade på. sprang iväg efter en stund då kan han släppandes på fleecefilten jag bruka lägga på han när jag lägger mig. gosade runt i soffan och när klockan slog åtta, som inte var så långt ifrån fick hamna i sin säng.

dock så lekte han en stund innan medan jag bäddade till sängen och fick hämta han för att gå in på toan. och nu sover han inte, utan leker runt i sängen. som alltid. tar typ alltid 40 min innan han somna. så egentligen borde jag börja fundera på att lägga han kvart i åtta. så somnar lite tidigare. men men.

och varje kväll får jag gå på skojakt. han tar sina skor och kommer släppande på. vet inte om han visar att han vill gå ut eller vad det är. för stövlarna lägger han grejor i. får tömma dem. och efter den dagen då jag hittade en klos i stöveln hos mamma så klämer jag även på dem vid tårna, just för att ta bort eventuella klosar vid tårna.

och nu är det nya avsnitt med simpson på tv. och jag fastar i det. måste kolla. kan inte koncentrera mig på att blogga samtidigt ;)

Kommentarer
Postat av: Beatrice, mamma till Devin & lillan i magen ♥

Haha, vad gulligt!

Devin, min son, är likadan. I morse hittade jag inte en av hans skor så han fick lov att ta stövlarna till dagmamman i dag ;P Och på kvällarna kommer han gåendes med snutten och tutten (snuttefilten och nappen) som ett tecken på att han är trött - "nu vill jag sova". :) Så sööta är dem!

2011-05-25 @ 12:10:36
URL: http://beabus87.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0