Tumme.

har sjukt ont i tummen. tog platsfolie igår och på de nya förpackningarna, som är förbättrade, så är taggarna supervassa och hårda fast de är i papper. blödde inget. men imorse när jag klev upp så var det ändå rött i såret. och ont gör det. så min tumme befinner sig mer i stilastående position nu, eller så använder jag "fel" sida av tummen. så lite som möjligt som rör såret, helt enkelt.

roligt att kusin kom på partyt oxå. fick edwin träffa C och vad stor han blivit med massa hår. de sprang runt här med lea. skratta och hade sig. edwin och lea tog en varsin bil och åkte runt på, C tog nån av dem när tillfälle gavs. men var väl inte så jätte intresserad. även en liten mindre tjej var här som kröp runt, en liten S. hon ville äta kattmat.

och edwin har bott på balkongen. var nog mysigt att vara dör tyckte han. peka på lekparken, ville nog gå ut på riktigt. även att han stängde sovrumsdörren och gick ut på balkongen. innan alla kom. och efter alla gått. så blev han tyst. och jag fann han på balkongen med en babylotion som han satt och lekte med. suck. smygit in på toa tagit den och gått ut på balkongen. dragit igen sovrumsdörren. själv trodde jag han hade somnat nånstans i sovrummet men fann han på balkongen, som sagt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0