Dilema.

vet inte riktigt hur jag ska göra imorgon. himla snö. edwin kommer svettas ihjäl i sin overall imorgon. och om jag tar det fodrade regnstället vilket är bra i denna temperatur. men saken är den att när vi var ute i söndags så bara rann det från det setet när vi kom in igen. men samtidigt så snöade det just då. så där står jag mellan valet och kvalet om morgondagens ytterklädesval.

tänkte en tanke om att ta med overallen till dagis. och gå dit i jacka. och lämna overallen på dagis till torsdag. om vi kommer vara ute under de dagarna hemma så har jag täckbyxor och jackan. men kollade in vädret nu. och på onsdag så försvinner nog all snö. och då kommer regnsetet vara bäst och inte overallen.

så återstår att se imorgon hur jag gör. men just nu lutar det åt det fodrade regnsetet i alla fall. sen får vi se vilka skor jag tar. om det blir de fodrade gummistövlarna eller vinterskorna. som sagt. vi märker imorgon och dennes temperatur. och jag är väl medveten om att jag har en son som är väldigt varm av sig. och när de är ute så är han inte stil utan bär och kånkar på massa saker och ting.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0