Handlingsplan.

idag blir det förhoppningsvis en birstasväng. vill få det gjort med att köpa ramar till korten. i alla fall de som ska ges bort och de som ska sättas upp här hemma. sen så ska jag göra en egen tavla till edwin. han har en leksak som gick i två delar. så tänkte fixa till ena kanten på ena delen och sätta fast, och så med ram. blir det liksom en 3D-tavla. vilket nog blir väldigt coolt.

sen så ska jag kolla på lappar man lagar typ täckbyxor med. fick ett par svarat täckbyxor av syrran, till edwin. och sömmen på båda benen har börjat gått upp. så tänkte laga och se om det håller ihop denna vinter. om det gör det så blev det väldigt billga täckbyxor ;)

sen så fyller lea år i veckan som kommer. så borde nog inhandla någon form av present till henne oxå. har mina planer på vad jag ska köpa. men måste kolla upp så det inte krockar med något annat. men tror det ska vara lugnt. kommer bli så kul att gå in i en leksaksbutik med edwin. kommer inte få ut han utan protester. men lite roligt ändå att se hur stora hans ögon blir.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0