Nytt.

Nu har de gjort om på dagis. bytt lite personal eller vad man säger. inte för att det var dåligt innan. tydligen måste det vara en förskollärare på varje avdelning, och det har det tydligen inte varit förrut. så en ny är anställd, som inte hamnade på edwins avdelning. så på edwins avdelning är det bara en "ny" hon jobbade innan på den andra småbarnsavdelningen. så hon är inte helt ny. så det är 3/4 gamla. motför på den andra småbarnsavdelningen då det är 1/3 gamla. edwins ena fröken, den sista fjärdedelen hamnade som "ny" på andra småavdelningen. så henne kommer edwin få träffa ute och när de hittar på något med den andra småavdelningen.

så idag var det den "ny" på edwins avdelning som tog emot han och det gick väl inte så super bra. han ville inte at hon tog på han. ryckte tillbaka sin hand osv. och gömde sig mer bakom mig. men tur som är, eller hur man säger, så började en gamal personal precis. så hon tog edwin med sig till fönstret där vi vinkade.

så ska bli spännande och se hur detta kommer sluta. inte för jag tror det kommer bli nå knas. men antar att redan imorgon kommer denna "nya" tjejen blivit accepterad av lilleman. och så var det en ny-gamal tjej där idag som kommer jobba varannan vecka. så detta kommer nog gå bra. har ändå kvar mina favvo-personal. och den andra som var bra hamnar inte så långt bort :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0