Eeg 110921.

det har gått bra idag. men vilken skillnad det var på undersökningen motför sist. känns som det kommer bli fel och vi får göra om. men troligtvis så är allt rätt. men i alla fall, denna gång hade edwin bara tio elektroder i huvudet motför massa mer förra gången. han fick ingen mössa över denna gång. men det gick bra ändå med alla sladdar.

vi utsattes inte för nå blinkande ljus heller, som vi fick göra sist. det tycker jag var lite konstigt. väl det som är en stor del av undersökningen, tycker jag. inte för jag gillar ljuset. denna gång hade jag en taktik som jag skulle använda mig av. men fick inte testa den ;)

sen så höll undersökningen på i max 15-20 min. motför sist då det tog närmare en timme. på papperet jag fick så stod det att det skulle pågå i en timme plus utsättas för sånt där blinkande ljus. men men.

även så kommer detta skickas ner till stockholm per post. och sedan upp till motagningen, men då troligtvis med fax eller mail. då detta inte är akut. men saken är den att vi ska träffa läkaren på fredag. vet inte riktigt hur det går ihop. men men. inte vårt problem. vi går dit på fredag. kanske får en ny tid då. eller så kanske de hör av sig om det är onormalt på eeg. men jag tror absolut inte att det är något fel på det. utan tror att allt är normalt, precis som sist.

Vi åkte som sagt buss imorse. och så buss hem. råkade nämna ordet fika till edwin när vi var klara. och han skyndade sig iväg. så var likabra att ta en fika då ;) blev en varsin gobit, en festis till liten och en dricka till mig. väntade in I som skulle börja jobba. så hejade på henne och pratade en liten stund. för att sedan bege oss till bussen. precis när vi kom ut så kom en buss. så var bara att lyfta upp edwin och springa.

dock skulle jag ha väntat och tagit nästa då denna buss blev proppfull med folk. för denna buss kom in sent på navet så fick vänta på nästa buss och då hann så klart nästa fyra komma in på navet. men men. trodde edwin skulle somna på någon av bussarna då han var trött. han härjade som en tok på sjukhuset, en riktig busunge. men icke picke. han höll sig vaken :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0