Familjedag.

idag har vi varit på arla´s familjedag nere på milkos gamla lokaler. M hade taxi´n hemma så han åkte och bytte bil och jag, edwin och I började gå. vid plan så snubblade lilleman och sedan ville han bli buren. vilket inte är det lättaste med en 14-kilos klump. så bar han i omgångar och de gånger han fick gå så var det ett himla tjat från hans sida. men nästan vid affären hittade jag en pinne som roade han en bit. och på parkering på ica så var det massa bilar att spana in.

vi mötte upp M. och sedan gick vi in på området. och man kan säga att edwin gick stortsett hela vägen, duktig pojke. väl inne på området. så kollade vi in allt. tog en ko åt edwin. nyckelband. vi frågade vart alla fick sina påsar ifrån och ungefär vid den punkten började de dela ut igen. dock så fick inte jag en. säger bara det. alla gamlingar. såg en tant som bar tre! påsar. men behövde inte vänta länge innan de kom fler. så jag fick oxå en. och i påsarna var det en kartong med svarta kesella tallrikar. perfekt för frukosten. och så lite recept-blad osv. man fick ta en mjölk ur kylen. vilket vi gjorde.

ställde oss även i den långa kön och fick testa diverse juice, kesella, cremé fraich (som dipp) och ostar. vi fick även ett fyr-pack juicer. passion och apelsin. vid ost-stationen så frågade herren om edwin gillade ost. M svarade att han äter allt. och så fick edwin 500 g ost, billing och färdig skivad. vi ställde oss i nästa kö och fick pucko, och korv. satte oss och målade lite, eller snarare edwin ;) gick och tog en bulle med en liten mjölk. såg att de delade ut cremé fraich med svamp. kastade boll och vann en nalle.

ställde oss vid traktor-åkningen och såg att de kom med rödmjölk. M gick och hämtade en åt oss var. och en till påse. för det blev otroligt tungt att gå och bära massa mjölk :P vi åkte lite traktor med släp. vi satt i släpet på höbalar. när vi skulle gå tillbaka tog vi lite mer mjölk och cremé fraich.

vi fick samanlagt fyra djup tallrikar. fyra cremé fraich. fyra puckon. 12 små festisar. fyra små mjölk. två kor. två nycklband. 500 g skivad ost. och slutligen 6 liter mjölk (tre gröna och tre röda). och så x antal recept. och visst lite dubbleter av dem. Så kan säga att vi är mer än nöjd av dagen :)

har även hunnit varit till birsta och handlat hängselbyxor och ett par tröjor åt edwin. han kommer bli så söt i hängselbyxor. har ett par i 92 men de har jag testat på han och de är sjukt stora. så nu köpte jag ett par i 86. som han förhoppningsvis kommer kunna ha på en gång. ska testa imorgon då lilleman är vaken igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0