Löv-plockning.

igår när jag lämnade lillen på dagis. så stod nästintill alla barn och personal ute. barnen med reflexvästar. så fick ta på edwin hans galonisar, som jag bruka ta hem. då det har varit så fult väder och regna på mornarna. så jag tar med dem hem. tar på dem på edwin på morgonen om det regnar annars tar jag med mig dem i handen.

så tog på han de. och fixade. han fick oxå en reflex-väst. en ny till och med. direkt från förpackningen. de skulle gå på promenad. plocka löv, och annat skoj de hittade. som de sedan skulle pyssla med onsdag och torsdag.

även när jag hämtade han igår. så fick jag ingen kram. han sprang förbi mig och till dörren och sa hej då. hann inte prata med personalen ens. för edwin ville hem. eller snarare ut! han har lärt sig vart hans skor är så han tar dem från hyllan osv.

det roliga i det hela är att bär vi gick från bussen när vi kom hem idag. så gick edwin till ett träd (lönn?) och pekade och hade sig. jag sa att han fick ta ett löv. vilket han försökte med. men fick hjälpa han. som han gick sedan och blåste på och viftade med. så troligtvis så hade de plockat sådana löv på dagis, och det kände han igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0