Sjukhusbesök.

Nu så var det beställt en ny patientbricka åt edwin. den han hade har kommit på vilovägar. då vi inte fick med den hem. så troligtvis så åker den omkring i någon ambulans, eller något i den stilen. för jag gav den till ambulanskillen. sen vet jag inte om han i sin tur gav den vidare till akuten, sen till iva, sen 44:an. så många ställen som den kan ha kommit bort från. tur de är gratis :P så förhoppningsvis får vi hem den innan den 21:a och 23:e. men får den nog på onsdag då det går fort att fixa. bara för det lär väl den som varit på vilovägar komma till rätta ;)

den 21:a är det eeg som gäller för den lille herren. dock så tror jag att patientbrickan inte behövs då. då det inte näms i papprena. och denna gång tror jag nästan att pappan får sitta med den lilla herren i knät. jag ogillar verkligen det blinkande ljuset som de kör i slutet. så får jag ta lite kort på edwin oxå när han har en sån fin nätmössa *skratt*. men vi får se hur det blir.

sen den 23:e är det läkarbesök. det roliga är att vi ska vara där en viss tid. sen står det i papprena att vi ska helst vara där 30 min innan. förra gången vägde de edwin, och mätte hans längd osv innan vi träffade läkaren. och så kom det ett till papper med kallelsen. om det nya på sjukhuset, centralstationen. och på det papperet stod det i sin tur att man ska vara i god tid till sin tid då det kan vara lång kö på centralstaionen. så vi bör nog vara på sjukhuset 45 min innan vår tid till läkaren. vilket innebär att vi måste senast gå till bussen 07:40 på morgon, för att då vara framme 08:28. dock så tror jag att vi hinner med bussen på navet så vi kommer 08:18 till sjukhuset. vilket i sin tur innebär att vi måste kliva upp typ 07:30 på morgonen, kanske lite senare. om nu inte martin skulle vara ledig eller nått. måste liksom ha en reservplan på det hela. annars gör vi som sist att han möter upp oss på sjukhuset, bruka kunna bli enklast så. och edwin känner sig så stor när han får åka buss utan vagn. dock så måste man kliva av på navet nu för att hoppa på bussen upp på sjukhuset. så det man får hoppas på är att det inte är så mycket folk så vi får ett helt säte för oss själva.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0