Gäsp.

lea sov ju som sagt när jag kollade in kvart över nio igår. tror inte edwin somnade förräns halv tio - kvart i tio. för när jag trodde han hade somnat stod han i hallen med snuttarna och tutten i munen. så visade han till hans säng. och var väl någon gäng där efter han somnade.

edwin vaknade inatt och små gnällde. och jag flög upp för att han inte skulle väcka lea. och hon sov som en stock därinne medan edwin höll på att klättra tillbaka till sin säng.

första "livet" jag hörde därifrån var vid tio i sex imorse. och så tidigt kliver vi inte ens upp en vardag. gäsp. klockan sex hörde jag lea sa till edwin "vi går och lägger oss igen". men kan nog inte edwin ha tyckt. samtidigt nog svårt för honom att somna om då det är vid den tiden han bruka kliva upp på vardagarna.

jag låg kvar i sängen till sju. de var mestadels inne på edwins rum och lekte. men vid sju stod de vid våran dörr och kollade in. mest edwin som stod där. han ville nog att någon skulle kliva upp. så fick så snällt göra det.

nu har vi precis ätit frukost. jag har ätit mitt klart och de andra två har knappt rört sitt, typ. de är trötta. speciellt edwin. som gnäller för lilla minsta, typ. väntar på att mamma ska vakna så vi kan gå ner till henne istället. kanske hinner gå ut en sväng innan. dock så har lea inga "riktiga" utekläder med sig, men tror det kommer bli rätt skönt i solen ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0