Trasigt.

vilken dag.

började med att gå ut med edwin på förmiddagen, typ. började regna, gick dra med mig edwin in. lovade att gå ut senare igen då det slutat regnat. vilket vi gjorde då I rignde och frågade om vi ville gå ut. så massa lek i lekparken här utanför har det blivit idag. edwin fick testa att gunga på de andra gungorna än bäbisgungan. och det dära med att hålla i sig fick han fort lära sig. sade hela tiden åt han att hålla i sig. men ändå for han raklång ner i sanden. var inte så hög fart så det gick bra. men tycker att han borde lära sig att gunga på de större gungorna nu. han har nu lärt sig att klättra upp i klätterställingen och springa i den tunneln. dock kan han inte ta sig ner. försöker att lära han men det går inge vidare för när man kommer slänger han sig i ens armar, så man får så snällt ta emot.

vi följde med dem på ica maxi och handlade. provade deras nya bil. vilket vi köpt en likadan fast en annan färg. jag köpte en ny sorts dricka som vasa bryggeriet kommit med, orange black heter den. den är svart. smaken är den apelsin med cola. kan bli intressant. sen en godispåse till mig ;) även så var det halva reapriset på kläder så köpte två tröjor till edwin en grön med döskalle och en orange med en dinosarie på, endast 49 kr. och de i storlek 86/92. men den gröna tröjan är mycket större än den oranga men är bra med tillväxt kläder. köpte även en film till edwin, disney nånting. fyra avsnitt från disney juniors mest populära serier, eller vad man nu säger. vi har garanterat sett de avsnitten flera gånger om. men tänkte ha på resan om jag köper en bärbar dvd, endast 29 kr. så tyckte det inte var några pengar att diskutera om. sedan så köpte jag även ett tv-spel till mig. harry potter fast med lego. har indiana jones2 och har nästintill klarat ut det. så vill ha något nytt. och det kostade endast 199 kr. billigare än på elgiganten. det gillar jag. plus så får man ica bonus på grejorna.

när vi kom hem så tog vi taxi-bilen for till garaget. tvättade den och pratade med en skum person. bytte till "bussen" och for hem. väl hemma påväg till dörren så upptäcker min kära sambo att han glömt att stänga av lamporna på bilen. så han ställer ner påsen, och troligtvis på en vass sten. så cola zeron sprutar som aldrig förr. så ett tips om man vill spendera 0,5 l cola utan att dricka är att ta en sten och göra hål. edwin kollade och sa "tutt tutt" och gick iväg. han trodde väl att det skulle eskalera.

hemma så förberedde vi för grillning ute. så ut igen. M kom ut och berättade en grej och gick in igen. och det han berättade var att lampkupan i badrummet hade lossnat och farit ner i handfatet så vi fått ett hål i det. kul jul, tänkte jag och trodde det inte var så stort. men tjii, fick jag när jag kollade. stort är bara för namnet. så handfatet går absolut inte att använda för tillfället. men med ens tur så lär man väl glömma och få ett fotbad medan man tvättar händerna. blir nog svårast att "lära" om edwin. men det ska nog gå. får se till att ha tomt med grejor i diskhon så kan man tvätta händerna där. medan vi väntar på att fixa handfatet.

Kommentarer
Postat av: Angelica

Ska ni ut å resa? :)

2012-04-28 @ 18:32:47
URL: http://www.raggaranki.bloggplatsen.se
Postat av: Angelica

- ahaa, fan va nice :D

2012-04-28 @ 19:58:27
URL: http://raggaranki.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0