Bättringsvägen?

edwin hosta blev bättre. men jag var som sagt skeptisk till en början då hostan blev värre. och igår innan jag somnade så hostade han som en tok igen. fick ta upp han ett par gånger så han fick sitta lite mer. men till slut så lade jag en till kudde på hans kudde. och det verkar ha fungerat lite i alla fall.

nu ligger lilleman i sin säng och ska sova. hostar lite lätt. men det är väl okej motför hur det var igår och de dagar innan det.

och febern vill inte ge med sig riktigt. han hade på gränsen imorse då vi klev upp. jag tog då beslutet att se hur det blev under dagen. och senare fick han en supp. liksom efter han sov sin middag. ingen feber men avvaktning. och nu när han skulle sova feber, så en supp alvedon.

hoppas febern vill ge med sig snart oxå. hoppas hoppas att han är feberfri imorgon. inge kul att ha ett febrigt barn. sen så är han hängig på ögonen. men hittar på alla världens bus ändå. och är allmänt pigg. jag förstår inte riktigt vart hans energi kommer ifrån. då han knappt äter något heller. den lilla busen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0