Ring VC.

nu inväntar jag att vc ska ringa. ringer för två anledningar. min "skorpa". och den största anledningen är edwin. han har ännu feber så blir vab imrogon oxå. och han hostar och hostar. igår kväll började han matvägra oxå, enklusive drickbart. troligtvis så har han väl hostat så att det gör ont i halsen. fick knappt i han hostmedicinen till kvällen igår. jag fick hålla fast hans armar och huvud och M fick försöka styra in den i edwins mun och bända upp käkarna. det kanske låter grymt men hostan blir ändå lite bättre av just hostmedicinen.

och edwin i vanliga fall älskar sin hostmedicin. man såg när han fick testa dricka själv hur han tyckte det gjorde ont, den lilla droppen som åkte ner. så ont gör det.

just nu har han suttit med en filtallrik i snart 30 min. när jag försöker mata så ruskar han på huvudet. om jag tar tallriken av han så gnäller han och blir ledsen. men tillslut måste jag göra det då det finns risk att katterna äter upp den istället om ingen är i närheten, då de älskar fil.

men han har ändå druckit ett glas saft till morgonen. men antar att det kommer bli som igår. att han kommer vägra det mot kvällen. men huvudsaken det står framme och han får ta när han vill.

inte för jag tror vc kan göra något i edwins sammanhang. då det kan vara influensan han åkt på. men hans hostmedicin är snart slut, så behöver ny. så det hoppas jag att de kan fixa åt honom. då jag ändå tycker det hjälper lite granna. kanske inte fullt ut, men att dricka vatten och saft utöver så ska vi nog få bort hostan till slut.

Kommentarer
Postat av: Syster

Hej!

Det kan inte vara Mycroplasma som Edwin har? Hoppas han får komma till en läkare. Vet om att jättemånga har just haft den skiten,läs mer här:

http://www.smittskyddsinstitutet.se/sjukdomar/mycoplasmapneumoni/

Kram till Edwin!!!

2012-02-27 @ 12:12:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0