Sjukling.

blir vab imorgon. då edwin har feber. och så världens jobbigaste hosta på det. hostar så han spyr om och om igen. han har börjat lärt sig att man spyr i toan. så det underlättar liite grana i alla fall. för oftast kommer det på golvet därinne, men i alla fall ett steg i rätt riktning.

han var kokhet när han vaknade imorse. jag vaknade till och med först och slog igång tv´n. så han vaknade så småning om han oxå. vi gick på toa och bytte blöja och tog feber. och ack så rätt vi hade, feber hade han. så i med en supp, då vi inte vet om han kommer hosta eller ej och spy upp. så lättast att ge en supp då. sedan var han vaken i en timme. åt lite frukost i form av blåbärssoppa, macka och någon pizzabit som var kvar sedan igår.

så nu sover han igen. och har väl sovit i en timme. och hårt sover lillen. så han får väl sova tills han vaknar. fick lite hostmedicin medan han åt sin frukost. jag chansade och gav han flyttande. och det verkar som det gett verkan eftersom han varken hostar och så sover han. han har väl som mig sovit dåligt inatt pga hostan.

vi sov på soffan inatt då han hostar så pass mycket. lättare att hålla koll på han där om man ligger vid hans sida. och min rygg mår inte så bra idag pga det. bruka inte få ont i ryggen av att sova på soffan. men denna gång blev det så. var väl för jag tänkte vända mig till en skönare ställning men det fick jag inte för då började edwin gnälla. han såg väl mig inte, antagligen.

och jag säger det. är väldigt orolig för att han ska krampa. just för han har feber. jag smyger på tå och kollar på han omvartannant. men direkt inget jag kan påverka. mer än att ge han febernedsättande. och tänka i steg hur jag kommer göra om detta sker. vart alla saker som ska med ligger osv. men hoppas att detta inte sker. håller mina tummar och tår.

nu ska jag göra edwin sällskap i soffan och glo på tv´n en stund. och kanske få sig en blund.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0