Små trött.

en dag på jobbet, gått i vanligt tempo. även fått varit med på ett morgonmöte och även ett planeringsmöte. rätt intressant, mycket att ta in. kanske inte infon i sig men rutinerna som det görs på, vad som ska tas upp osv. blir väl samma lika nästa måndag, antar jag. får öva ;)

idag var det öppning. och en sen kväll igår. kanske självförvålat. men ville umgås så länge som möjligt med vårt långväga besök som vi senast sågs i sommras. så det var ändå värt det. så klart man var trött när klockan ringde, men det är jag väl alltid ;) när jag vaknar till vilket oftast sker när jag sitter på toan eller vid frukosttallriken. har kommit på mig själv att sova på toaletten. även att M kom in en natt då han hade slutat och jag hade vaknat och måste så klart kissa. han såg inte att jag smet in dit plus att jag inte tänder lampan, då vaknar man till ännu mera, vilket gör det svårare att somna om.

så nu tror jag att jag struntar i att kolla på de tv-program jag bruka kolla på en måndag. är väl ett kvar som slutar elva och går och hoppar i säng istället. halv sju ringer klockan, kanske inte så super tidigt då vi ska stänga imorgon men skönt att få sova.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0