Dagens besök.

idag på vårdcentralen var hon jag skulle träffa och bruka träffa sjuk. så fick träffa någon annan. som bara hade läst anteckningar. visste inte ens vart såret var. men jag visade och satte mig på britsen.

jag sa att jag gärna vill få bort skorpan. så A tog i. hade blött ett papper och tog i för kung och fosterland. och se en del av skorpan lossnade efter mycket om och men. kom till och med lite blod. och det sa hon var ett tecken på att det inte var någon inflamation. så det var skönt att höra. så hon tvättade med lite koksalt och satte på ett "plåster".

men innan klämde hon nå fruktasnvärt och tryckte. så det gjorde ont. illade i hela kroppen. och den biten som är kvar är nog den vassa biten.

fick en ny tid på tisdag och ska då träffa min "vanliga". så hoppas hon hinner bli frisk igen. för vill nog inte träffa denna igen. inte för det gör något. men hon jag bruka träffa har lite mer koll på min historia.

så bättre lycka nästa gång.

edwin idag fick följa med. men då passade mormor han i väntrummet. och nu på tisdag vet jag inte riktigt hur jag ska bete mig. får hoppas på att M slutar tidigt och är hemma. annars är det inte hela världen om han är med. men lite mer bökigt att hålla koll på han medan man ligger där på britsen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0