Feber igen.

nu har lillen feber igen. 39,3. så alvedon och hostmedicin. smörja in de torra områdena med hydrokortison och ner i sin säng. jag känner att jag orkar inte sova i soffan med han i natt igen. får väl se om jag hinner ändra mig. och lyfter in han i vardagsrummet. men helst av allt så vill jag sova i sovrummet och han i sin säng. och inga komplikationer. syndes att han tyckte det var skönt att hamna i sin säng. det gjorde saken lite lättare.

fick i han lite yoghurt innan han somnade. sen satt han och yrade på sin stol. så bestämde sängen. då jag såg att han hade feber. förklarar lite att han vägrade yoghurten till en början. eller varje tugga, men tog den ändå. i alla fall huvudsaken att jag fick i han. tror även att han börja få ont i halsen. tar sig på halsen och gnäller. även så börja han bli hes. stackars lilla barn.

imorgon ska jag ringa vc för att boka tid till mitt sår. ska då prata med de om edwin. han har ändå varit täppt en vecka nu. och det känns som det blir bättre för att sedan bli sämre igen. dock inte lika mycket hosta idag. och det är väldigt skönt. men då har halsont tillkommit istället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0