Jobbar och står i.

ännu mera jobb imorgon.

dagen idag gick bra. om det kunde gå bättre än igår så gick det idag. flöt på lite mer. även lärt mig lite mer namn. barnen börja känna sig "trygga" eller hur jag ska uttrycka mig. inte lika ny längre fast jag är ny. och jag tycker fortfarande att det är lika roligt.

fick även samma kille som igår att somna. ordinarie sa "du som var så bra att få han att sova, får testa idag också" eller något sådant sa hon. det tog jag som en komplimang. och han somnade till slut. sen fick jag även skära massvis med frukt fick lite hjälp med vindruvorna men resten fick jag ta. och fint blev upplägget i alla fall, mycket nöjd. kan även tillägga att det inte är skönt att både skala och skiva kiwi med ett minimalt rivsår/skärsår på insida hand. sved som attan, och gör än, men men. är troligtvis borta imorgon.

så mer jobb imorgon. 8:30-17:00. edwin hamnar på dagis tidigare och så hämtas han av sin pappa lite senare än normalt men mycket tidigare än om jag skulle hämta honom. så efter mellis kommer han hem.

ska även använda mina nya skor imorgon. fick ett par av mamma från rean idag då hon lämnade tillbaka ett par. kanske inte de finaste skorna men kommer vara sjukt praktiska när man kommer jobba/praktisera på dagis resten utav denna vinter. fick ta en storlek större för att få in fötterna men de var inte så stor inuti. så ett par sulor ska läggas i dem. så löser det sig. kommer även kunna ha tjocksockar i dem. kommer bli varmt och skönt om fötterna. det som är huvudsaken.

nu ska jag ta lite saft. skriva lite i min kalender jag fick idag. jobbtider och sådant ointressant, och kanske en och en annan födelsedag. även testa skorna med tjockisar så det är gjort. även se över packningen åt mig och edwin. och då menar jag packning såsom vad som ska med till respektive dagis. bortsett från min lunch. den fixar jag imorgonbitti, medan jag fixar frukosten.

så god natt på er alla. för jag kommer slockna så fort huvudet ramlar ner på kudden. som jag trodde edwin skulle göra. men icke san icke. efter ca 90 min skrik. inte skrik konstant utan i perioder så tog jag upp han. han fick vatten, ligga i soffan och kolla, leka en mini stund eller kanske snarare poa på. så kom han ner i sin säng igen efter ca 15-20 min. och nu verkar han ha somnat, tack och lov.

måste bara tillägga vad edwin sa imorse då vi var ute och gick till dagis vid sju imorse "titta, titta" sa han om och om igen. han tyckte det nog var lite konstigt att vara ute när det var mörkt och alldeles tyst runt omkring. fick förklara ett par gånger att det är tidigt på morgonen och de flesta ligger fortfarande och sover.

nää, greja och sova var det. God Natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0