Prommis.

idag tog jag och edwin en liten promenad runt häromkring. besökte lite lekplatser påvägen. jag följde edwin, så visste inte vart vi skulle hamna. jagade duvor hann edwin oxå med. eller jaga och jaga. han ville kolla på de på nära håll när de åt från ett fågelbo. och när han kom så flög de iväg. och så hände det ett par gånger. men var inte som i sommras då han och lea verkligen jagade duvorna (drovor, som lea säger) på stan runt fontänen i vängåvan.

edwin kom och sa något i stil med ut. jag frågade vad han ville. då hämtade han sina skor. så jag plockade fram overallen och han blev överlycklig. har ändå inte kommit ut mer än tre gånger på en två veckor för feber och förkyldning. jag har väl i alla fall kommit ut någon gång till, men inte så många fler. så var riktigt skönt att bara gå omkring.

nu kollar edwin så ett av hans favvoprogram på tv´n. och det som visas just nu är tecknade mr bean. han kan sitta och le för sig själv när han kollar på det. rätt kul att se. och så tycker även jag att det är bra då jag gillar den dära token ;) sen så gillar han att kolla på musses klubbhus, är oxå en stor favorit. sedan är det lite från dag till dag, humöret osv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0