Vaken.

förstod att lilleman skulle vakna tidigt. inte för att tio i åtta är tidigt. men det känns som det när det fortfarande är mörkt ute. och bruka ha lyxen att få sova till nio då vi är ledig. men edwin var så trött igår så han hamnade i säng tidigt, och somnade npg kvart i åtta. till och med tidigare än när han går på dagis. då bruka det ta ett bra tag innan han väl somnar, och klockan bruka då visa halv nio-nio.

sen så har edwin börjat vaknat och grina. det är en stor skillnad. man får rusa upp ur sängen. vilket oxå påverkar ens humör. om man får tillfälle att ligga dra sig i sängen och han är i sin säng och leker är en helt annan sak. då får man bröja i ett lugnttempo. men som sagt nu är det massa skrik. så fort upp. sen grinar han en bra stund fast jag tagit upp han osv. tar väl i alla fall 10-15 min innan det lagt sig riktigt.

nu vill nog lilleman ha frukost för han har tagit fram både djuptallrik och pipmuggen, som står här vid min sida. tur jag "låste" kylen och frysen igår. har en sladd jag knyter runt handtaget, annars springar han in dit stup i kvarten och tar ut än det ena och än det andra. och varför det är en sladd beror på att snöret är borta. och det är inget vi använder, en gamal högtalar sladd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0