Morfar 80 år.

träffade syrran med familj utanför oss. medan vi gick ner mot morfar med ett stopp på att träffa mamma&co. så började det regna. och det ökade och ökade. så sista biten till porten hos morfar sprang jag med vagnen. M hade edwin i handen och de sprang de oxå.
 
hos morfar så bjöds det på biteline pizza. och jag skulle vilja veta var pizza-killen tänkte när han kom. för först var morbror med sambo ut och öppnade dörren åt honom. så han fick följa med. kommer till en liiten etta med 15 pers i. och ska leverera 5 stycken stora pizzor. var lite halv kaos då alla hade precis kommit och då alla samtidigt.
 
morfar öppnade presenter och fixade med blommorna han fick. eller han och han, han stod där i alla fall. min morbror fixade drinkar. margaritha. och den var god. fast tog bara en. sedan så fanns det ett barskåp fullt med saker som det oxå bjöds på, men nej tack sade jag då.
 
sedan var vardagsrummsbordet full med massa gotta. persikor, nektariner, jordnötter och godis. barnen slängde sig över godiset även några av oss andra, nämner inga namn ;)
 
det bjöds oxå på tårta och kom på nu att jag tog ingen tårta. fast var mätt så skulle inte riktigt gå ner. barnen blev serverad tårta då L skulle iväg till sin pappa. men jag var alldeles för mätt då. sedan glömde jag bort det.
 
det börjades så klart spela kort. poker som de sade. men texas hold'em är ett annat ord för det. vi gick hem strax efter syrran med familj gick hem. M skulle jobba och jag och edwin gick hem och latade oss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0