Gårdagen.

Igår var vi ute i den nya lekpaken. edwins dagis, eller småbarnsavdelningarna, var där oxå. även E med pojkarna. edwin var lite blyg eller vad man nu ska säga. men efter ett tag så busade han hejvilt med E´s pojkar. det en gjorde, gjorde de andra. rätt kul att se.

Vi gick in och tog en snabb lunch bestående av gröt till edwin och nudelsoppa till mig. insåg att vi inte direkt hade något lunchmatrial hemma. men det fixade jag lite senare på dagen.

efter lunch och lite tv-tittande. så for vi upp på norra berget med I. busade runt där. klättrade och åkte rutchkana, gjorde edwin om och om igen. såg även en liten nyfiken ekorre.

vi for sedan på ica maxi och handlade lite för maten och kvällen. blev grillat till mat och till kvällen gottade vi oss i vattenmelon, brieost, morötter, gurka, och tre stycken dipp.

jag spenderade kvällen hos I (&F som inte var hemma) vi såg på film. en rolig en. sedan en tecknad på tv´n. dock så råkade jag somna en stund. men den filmen var oxå rolig. gillar tecknade filmer då man får följa den "onda" istället för de goda. lite annorlunda. och då bruka filmerna vara grymt rolig oxå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0