Utelek.

idag passade vi emil en stund på förmiddagen. vi var ute mesta dels av tiden i finvädret. gjorde lunch, och då hämtades emil precis. sedan for vi iväg till juniskär. tog en glass och kollade på fisken som simmade i vattnet från bryggorna. kom på tanken när vi satte oss i bilen vilket datum det var. så iväg till stan igen där edwins första tandläkarbesök väntade.

handla och gjorde mat. lasagne. och så ut igen. träffade på E med pojkarna. och även syrran med emil och saga kom till lekparken. även att edwins kusiner (emil, saga och lea) deras morfars fru var där med hennes barnbarn. dvs edwins kusiners kusin. lite halvt invecklat....

så kan säga att det var bara att stoppa edwin i badet när vi kom hem. en liten skitgris var vad han var. till och med massa sand i blöjan. vile inte bada så länge då det gjorde ont. troligtivs något av hans små sår på benen som sved.

syns så väl att han haft kortbyxor på sig idag. massa små rivmärken överallt där det är bart. att lång byxor skyddar så mycket som de gör har jag inte tänkt på förrut kan jag säga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0