Skafferiet.

i fredags kväll åkte vi till min pappa. M skulle på en pimpeltävling och i och med att vi stannade där så var halva vägen gjord. jag och edwin stannade kvar hos min pappa när M åkte på lördagmorgon. vi var ut en sväng och blev skitiga. edwin hittade rabatten och lekte med snön där. vilket resulterade i ett skitigt barn. men men, tog en trasa när vi kom in så jag kunde packa ner täckbyxorna i väskan igen.

sedan så härjade edwin runt. vet inte riktigt vilken period han har hamnat. mer trottsen vill säga. jag trodde det var för han varit sjuk en period och vi varit inne. men börja ana att det inte var så. bokstavligt talat så klättrade han på väggarna innan vi åkte. gjorde allt som han inte får. och så om och om igen.

och nu efter vi gjort massa saker. så är det väl lite lugnare. men han springer konstant till skafferiet och tar massa saker. och det inte för han är hungrig och vill ha utan bara för att. för han äter inte upp sakerna som han tar. har x antal smörgåsrån liggandes i lägenheten och även så hårdbröd (det nya för idag). så han tar bara för att, och det äts inte upp..

hos pappa så tog han en apelsin. så jag skärde upp den och lade den på en tallrik. han åt någon bit sedan så slängdes det när vi var påväg hem till stan igen. och efter han tagit de där bitarna sprang han in i köket igen och försökte rota fram något nytt.

blir tokig på han. och han är knappast hungrig eftersom han gör det jämnt oavsett om vi precis ätit eller inte. sen så har hans matlust inte kommit tillbaka igen. imorse åt han bra med frukost, men det är en av de få gånger han har ätit av sin frukost. så lite olika inför varja måltid.

och spärren på skafferiet är dålig så den tar inte. så han kommer lätt in i skafferiet. så just nu står nästintill allt på två hyllor. och kan då meddela att de hyllorna är då fullpakad med saker. så ska ta någon dag och sortera ut allt. ställa saker som edwin absolut inte får röra längst upp. för nu har han kommit på att man kan ta en stol och ställa sig på så man når den andra hyllan. han är idérik min lille son.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0