Bättre men sämre.

edwin är väl bättre men sämre. han känns inte lika hängig, om man nu ska ha kallat honom hängig. för det är full fart på honom. och det känns som febern är mer stabil, eller feber är det inte heller. utan på gränsen. men han får ändå ipren och alvedon då de smärtlindrar.

det som är sämre är att han knappt äter. gör ont. glass går ner. och lite välling. så fick så snällt köpa in välling igen. men kör tetror, värre pris men ändå bättre. tycker jag. men insåg att måste köpa några fler. sedan så glömdes det att handla flytande alvedon.

känns som jag inte riktigt har tid att springa ner på affären för att handla. han har ändå två tetror kvar och får klara sig på alvedonen som finns. plus ipren. så kris är det väl inte heller, egentligen. saken är väl den att jag vill att det ska finnas i hans packning. men men.

sover dåligt gör han oxå. i alla fall inatt. vaknat många gånger och suttit sig upp. så han däkade i bilen då de hämtade mig från jobbet. men ville inte gå och sova riktigt då vi kom hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0