Stackare.

på tisdag ska edwin på vårdcentralen för att göra en koll på sina öron vilket man gör efter man haft en öroninflamation. tanten i luren var då rolig - det finns inte i hans journal. har ni varit på en annan vårdcentral? jag svarade att det var akuten, vecka 10 på lördagen. då kommer hon med, inte primärvårdsjouren. jag fick verkligen bokstavera A-K-U-T-E-N, han feberkrampade. sedan fick jag mig en tid.

tog då även upp att edwin spyr på tid och otid. vilket jag inte tycker är normalt. minst en gång i veckan. och då töms hela magen. sedan är allt som vanligt igen. så magsjuk är han inte, det är jag säker på.

så jag har lessnat på det, och tycker även synd om edwin. blir som ett orosmoment "kommer han spy nu?" speciellt då vi är i bilen tänker jag så. men nu har det bara hänt i bilen tre gånger. men det är ändå tillräckligt. för så ska det inte vara.

har många teorier. en är allergi? men det är ändå konstigt, för det ska liksom inte gå till på det sättet det går till. en annan teori är att det har hänt något med det dära "matlocket/struplocket". ni vet det dära som spädbarn inte har fullt ut, därför de kan spy så pass mycket som spädbarn gör. men samtidigt rimmar det oxå illa, då det har varit bra en gång i tiden. sitter det något i halsen? så han är extra känslig. det låter oxå konstigt. känner han inte att han är mätt? det går mycket mat i edwin. men som idag så hade han ätit mindre än normalt, så kan inte vara det heller.

om inte läkaren kan svara på detta, eller om jag får ett konstigt svar. så ska jag försöka få en remiss till barnkliniken. för detta funkar inte. inte bra för han. och inte roligt för oss som får torka. "tur" som är så blir han inte ledsen de gånger han spyr. blir liksom som jaha...

detta har edwin haft länge. men på senaste tiden har det eskalerat ganska kraftigt till minst en gång i veckan. förrut var det mer sällan. kan inte svara på när det började men hade så senast vi var inlagda på sjukan dvs i januari. och innan var det väl oftast då edwin åt mycket. men som sagt nu har det eskalerat kraftigt..

så jag har sökt hjälp för honom. hoppas bara att han får hjälp. och inte någon konstig läkare som det oftast är här nere på vårdcentralen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0