Dag 34.

Denna veckas tema är Hemma
 
034. Hur ser ditt drömhem ut?
 
Stilrent, och modernt, och bra med förvaring, som då är snyggt. Och med stilrent är det inte helt tomt på saker jag menar utan bara snyggt.
 
Jag vill göra om överallt här hemma. Vardagsrummet är det rum jag är mest nöjd med men vill få bort det akvariumet står på och någon annan möbel fast i svart. Kanske byta plats på det och det i hallen. och vetrinskåpet vill jag också få bort liksom det vita skrivbordet. I vardagsrummet ska det vara svarta möbler. Vi ska även slänga ut kattpellaren vi har som går upp till taket. Tar plats. Skulle vilja ha en mindre, i antingen grått, rosa eller svart. Som passar tapeterna.
 
I Edwins rum vill jag ha nya tapeter. 
 
I vårat sovrum vill jag ha bra förvaring.
 
Köket vill jag ha omgjort. Då Picasso-Edwin ritat på vägen. Men dock skulle jag vilja ha den tapetbitarna i en snygg ram. Är nog omöjligt men skulle vara lite eget. Vill även få bort den jobbiga panelen. 
 
Och hallen vill jag helt göra om, tapetsera och nya möbler. eller kanske möbel man skriver ;) då hallen är så liten, avlång och dörrar överallt. Funderar på en sådan expedit-hylla att ha skor i, den största. Och ev några korgar med mössor och vantar, osv. 
 
Inte för vi kommer uppnå mitt drömhem med att göra om här hemma. Jag vill ha större. Egen uteplats kanske. inget krav, men ändå kunna ha så man kan ha öppet och inte katterna sticker sin väg. Ett sovrum och ett lekrum till Edwin, så två rum till honom. Det skulle vara bra och behändigt. 
 
Så svårt att säga då man inte har det klart i skallen hur det ska se ut. Jag är flexibel och anpassar mig. Det som är viktigt då man ska köpa nytt är ändå badrum och kök. Sedan planlösningen, som man inte direkt kan påverka på samma sätt som hur det ser ut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0