Dag 42.

Temat är Tävlingar
 
042. Vad tävlar du helst om?
 
Jag tävlar i allt. Och helst vill man vill vinna sådana saker man behöver eller har användning för. Men lite dyrare saker är väl alltid lite roligare att tävla om, dock fler som tävlar så chansen att vinna är inte så stor direkt. Men jag bruka tävla i mindra tävlingar också.
 
Såg ett program någon dag sedan där människor i USA tävlade i tävlingar. dvs på internet, pappers tävlingar, osv. Det hette något speciellt. Det var helt sjukt. En kvinna vann en ny bil vartannat år. Man fick se då hon vann en. En annan kvinna som ville vinna ett babyshower åt hennes "någonting" var hennes dåvarande dröm att vinna, och så klart vann hon. Och en man som ville drömma om en tripp till Las Vegas och få umgås med fyra stycken bikinimodeller. Han vann dock inte mer än pommes för ett år, etc. Men han vann minst en resa per år. Men det var ändå sjukt för de som vann deras stor vinster vann även små såsom läsk, osv. 
 
Det finns tydligen i USA tävlingar på flingpaket, etc, där det står om man vunnit på insidan paketet. Och det för att locka till sig mer tävlande. Och det förstår jag, ett beroende om man får en nitlott. De nämde även i programmet att om den kvinnan det handlade om då sulle tävla i alla tävlingar skulle hon få sitta dygn och varje dygn kom det ut 300st nya tävlingar.
 
Men jag kan nog vara galen ibland jag också. Men detta var mycket mer extremt. Det kostar inget att tävla, så varför inte. Så de dagar jag är extremt rastlös bruka jag sitta och tävla. Och om det är något jag verkligen vill ha. Bortsett från Decembermåmnad då jag tävlar i diverse Julkalendrar, både hos företag och andra bloggare. Och de på Facebook, bruka jag då också vara flitig i att tävla i, och då hos seriösa företag.
 
 Bild lånad från palmzon.se
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0