Energikick.

Vilken energi det ger att jobba en dag. Det ringdes strax efter åtta imorse. Jag kom på under samtalet att M slutar 10 idag, så jag fick börja 10:30. Helt perfekt. Och glad och massa energi fick jag av att jobba. Och extra roligt då barnen kommer springades ute då jag kom ut. Vi skulle leka. Så under hökens vingar lekta vi, fast med barnens regler ;) blev nya hökar varje gång, och det funkade att göra så. Alla var med på noterna, så det var helt okej. 
 
Ett annat barn frågade ute då vi lekte, var massa barn och lekte, och den frågade om den fick se min klocka. Först tänkte jag vad menar den, men insåg att det var klockan på min arm som den kom ihåg. Och inte ens jag hade en tanke på det när jag var hemma. Och då börade jag så klart sakna den, eftersom jag fick en fråga om den. Likaså inne var det ett annat barn som frågade. Att de minns, och ändå var det ca 4 ½ månader sedan jag jobbade sist. 
 
Inne spelades det massa spel. Speldam som jag är, och så ville de väl umgås på något sätt. Först några parti med något charaderspel som jag aldrig spelat men fick det förklarat och redan då kan jag tro är det enkla regler. Så lätt att lära, och skoj var det. Jag som inte gillar charader kan inte säga nej när något barn kommer och frågar heller. För de ska då ändå tycka det är kul, så bjuda på sig själv. Fast så mycket charader var det ändå inte, vi gjorde vissa ljud. såsom hur en ko låter, osv. 
 
Och så spelades det mix-max eller vad det heter. När man ska pussla ihop toppen på huvud - huvudet/ansiktet - kroppen - fötter. Det är roligt och det kommer jag ihåg sedan jag var liten. Det spelades ett par gånger, med något uppehåll för mellanmålsfix och andra aktiviteter. Innan jag skulle gå vill ett barn spela memory men fick säga ifrån snällt eftersom jag slutade. 
 
Skulle hämta en timrapport men fanns ingen där, stötte ihop med chefen så "hjälpte" henne att hitta blanketten så den kunde skrivas ut. Och så snicksnackade vi, mestadels om Edwin. Och hans förskolechefs dåliga betende. Jag sade även att jag snart kommer kunna jobba lite mer, det var då vi kom in på detta. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0