Påfyllning.

Man kanske ska ta och fylla på lite lancetter, nålar och provstickor. Tror det aldrig hänt att allt är slut samtidigt. Provstickorna är de som går mest, sedan lancetterna. Och nålarna de som går åt minst. Men allt går ändå åt som smör i solsken, typ. Men stick i fingret ca 6 gånger per dag (kanske mer vissa dagar) och spruta i magen ca 5 gånger (kan bli mer) och stick i benet 1 gång per dag. Så kan man säga att det går åt en hel del. Och asken för provstickor är den ask som är minst. Går två burkar på en kartong med lancetter. 
 
Har en låda där en ask med lancetter och en ask med nålar får plats i. Är lite svårt att stänga då de är ny påfyllda. Och så har jag lagt en likadan låda på förskolan och en hos min mamma. Inte för vi är där så ofta, men skönt att det finns. Farmor (Edwins) kanske också ska få en då de kommit i ordning i huset. Fast där är vi minst, men skönt att det finns om man skulle vara någon annastans såsom birsta och inser att det är slut i necessär.
 
Fast vi har en gul. Vill ha en annan färg, så tråkigt med de gula. (Bild lånad från http://www.wellnessproducts.ch/?lan=se&page=2&id=67258)
 
Den rosa har vi. (Bild lånad från http://www.infucare.se/diabetes/pennkanyler/)
 
Bild lånad från http://www.apoteket.se/privatpersoner/radochprodukter/common/produktinformation.aspx?Varuid=231969

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0