Dag 1.

Första veckans tema är 2013/2014. 
 
001. Hur tror du den här 365dagarsutmaningen kommer gå för dig?
 
Jag hoppas denna utmaning kommer gå bra men om jag känner mig rätt så kommer det dö ut efter tiden går. men det hoppas jag inte ;) sedan det hära med tidsinställning så kanske det kommer funka. kan man förbereda en vecka i taget, eller något sådant. kommer bli perfekt.
Jag hoppas även att jag får tillbaka skrivlusten. Det är rätt så roligt att skriva ändå. och funderar på att skapa en låst blogg, som kanske blir en bok när man själv är gamal och alla i boken har kollavippat ;) Har hänt så otroligt mycket och jag behöver få ut mig det och för att ingen ska ta illa upp så funderar jag på detta. Man blir besviken gång på gång och då är det skönt att få ur sig all skit man tänker på. Men i och med det nya året kan man hoppas att det blir bättre.
Men som sagt den största skälet till att jag gör detta är att få tillbaka lusten. Och sedan en ny design skulle aldrig vara fel, åtminstonde nya kort i headern. Edwin är inte så liten längre utan är fyra år och massa spring i benen.
 
Bild från google.se
 

Kommentarer
Postat av: Jessica Lindström

Lycka till i utmaningen, jag har också antagit mig till den, och det ska bli så roligt att läsa allas inlägg om alla ämnen varje dag :)

Gott nytt år!

2014-01-01 @ 19:47:24
URL: http://jessicalindstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0