Dag 12.

Tema Barndomen.
 
012. 5 leksaker du tyckte extra mycket om som barn
 
My little ponys, var min absoluta favorit. Jag hade massvis. Några hos mamma och de flesta hemma hos pappa. Hemma hos pappa hade jag ett hus också till dem, och Spike och den blåa dinon också. Hade massa tillbehör också såsom skor, kammar, täcken, osv. Hos mamma hade jag min favorit en rosa med jätte fint rosa hår. Minns inte alls vad hon hette.
 
Polly pocket hade jag också som favorit ett tag, hade tre stycken. Tror det var en mörk rosa blomma, och ett mintgrönt hjärta och ett rosa hjärta.
 
Bilder lånad, som jag klippt ihop och satt ihop med vad jag hade. från google.se
 
Cutie club. Lekte jag också med, blev en favorit det också. Var små gubbar, små hus och massa små saker man satte fast på några plator. Kunde man bygga som man ville, och så vidare. Och senare fick jag en drös med hästar som jag lekte med och förvarade i min speldosa.
 
Bild lånad från google.se
 
Turtels. Min favorit var Leonardo (den blåa) men eftersom han inte fanns i nalle fick jag den röda, dvs Raphael. Men senare fick jag min favorit vds Leonardo som figur. Han följde mig överallt. Tappade grejorna han håller i men det gick bra ändå. 
 
Bild lånad från google.se
 
Sedan får dockan och barbiesen komma på delad femtaplats. Hade en docka jag hade massor utav kläder till, bland annat några plagg sedan vi barn var små. Dockan fick ett stora syskon i form utav en kanin, större modell. Och den kaninen fick mina ärvda kläder, och ett par skor jag aldrig använde. Lekte med dockan periodvis såsom barbiesen. Hade väl inga mängder med saker till barbiesen men några ombyten hade jag och någon häst, om jag inte missminner mig fel.
 
Annars lekte jag med mina nallar, som jag hade ett par av ;) vill ta hit de från pappsen men de får inte plats så onödigt. Jag har en av favoriterna i skåpet i vardagsrummet och det är Tiger från Nalle Puh. Köpte på Disney World i Florida. Men kanske ska ta hit Musse och Mimmi som är köpt på samma ställe just för Edwin älskar Musse Pigg. Men om jag börja rota bland mina gamla nallar så kommer jag få hit alldeles för många såsom den stor hunden, den rosa dinosarien som man kan göra arg, osv. Hade ett par nallar om man säger så ;) De nallar jag hade hos mamma finns redan här, men de var inte så många.
 
Hade fler leksaker såsom Troll, en kaffeservis jag lekte med såsom en kaffebryggare jag gjorde saft i som då fastnade ihop. Playdoh-lera med en grej man kunde trycka ut olika former. Puzzel, Målarböcker, osv, osv. Finns saker jag vill ta med mig hit till Edwin men platsbristen gör det lite svårt. Känns lite onödigt att köpa puzzel då jag vet att jag har en kartong med just puzzel men när vi ska gå in i förrådet hos pappa och leta så vänder man i dörren. Då det är massvis med leksaker, massa sedan M var liten också och där vet jag ännu mer saker som Edwin lätt skulle vilja leka med såsom han hade massa plast dinosarier modell mellan stora och de vet jag att Edwin skulle älska.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0