Lösningen?

På förskolan i fredags var det en ny vikarie, den hade inte varit där förut så var ny på hela byggnaden. Kan det vara räddningen i detta dilema vi står i? 
 
Vikarien är nämligen undersköterska, och har gått deligering för att ge insulin. Vill jobba med barn och jag förstod inte om förskoleutbildningen gjordes eller något liknande eller om det funderades på det. 
 
Vikarien förstod inte riktigt problemet och tyckte inte alls att det var så svårt att ge, inte för jag varken visade eller försklarade. Den tyckte att förskolan skulle anställa den, och det kan väl jag också tycka. Men antar att ekonmin inte kommer ta emot ännu en resurs på samma avdelning. 
 
Ska ge det till förslag till chefen, i alla fall nämna detta. För chefen lär nog komma och prata någon dag i veckan igen skulle jag tro. Och jag själv i detta dilema ska ringa kommunen och kolla, men skulle tro att de inte vet hur det fungerar. Sedan ska väl diabetesteamet egentligen kontaktas ska dit den 3:e feb så tror jag avvaktar med kontakt till dem tills dess, om ingen lösning är i bruk innan. Vi får se hur jag gör, och vad som händer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0