Nyår

På nyår var jag och Edwin hemma medan M jobbade. Jag var sugen på någon god mat men eftersom M jobbade kändes det så onödigt och efterrätt kunde jag glömma med tanke på Edwin. Så jag och Edwin gjorde köttbullar, spagethi och stekta grönsaker. Så gott. Var en väldig kontrast motför all mat alla andra äter på nyår. 
 
Vi gick ner till min mamma och hon gjorde fika i form av stakt franska med räkgrejs på. Så gott. Jag hade en stund innan sagt till M att jag var sugen på just det. Så ringer mamma och säger att hon bjuder på det. Så det var bara att pallra sig på med kläder och prommenera ner. 
 
Vi umgicks och åt mackan.Det var några som sköt raketer en bit bort som man såg hos mamma, så det stod jag och Edwin kollade på genom fönsret. Han tycket det verkade intressant. Han har sett förrut på sista april men det var så längesedan så det är lätt att glömma. Det förstår jag. Men rädd blev han inte. Han ville se mer.
 
Gick hem till klockan åtta och kollade på cirkusen på tv´n. Edwin satt som ett ljus och kollade. Han tyckte det var intressant. Vilket jag tyckte var super roligt. Sedan var det hopp ner i snarklådan för hans del. Jag lovade han att OM han vaknade av alla raketer ute skulle vi gå ut och kolla. Så han fick sova med en pyjamas om så skulle bli fallet.
 
Vid tolv-slaget sov han som en stock därinne. Så jag stod i vardagsrummet och kollade ut. Såg inte så mycket då vi bor längst ner och alla hus runt omkring. Men någon stod nedanför kullen och sköt. Och det såg jag. Det var tillräckligt att se. Så jag var nöjd. Men en fråga, vad hände med det som bruka vara på tv4 vid tolvslaget? hade det bytt kanal eller var det inget iår.
 
Sprang till balkongen och kollade också då det bruka vara livat utanför. Men inte iår. Var några på plan. Men kollade inte så noga. Någon hade gjort fint utanför varje port på vår huslänga hade någon tänt två marsaller. Gav en väldigt mysig stämning. Det gillas.
 
Gick och kollade till Edwin då och då. Men han sov som aldrig förr. Så vakna gjorde han inte.
 
Våran nyårs meny.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0