Dag 82.

Veckans tema är Teknik.
 
082. 5 tekniska prylar du tycker är onödiga
 
Jag kan tycka att en potatisskalare ala elektrisk är lite onödig. Fast samtidigt skulle det inte förvåna mig att om jag skulle äga en sådan om ett par år. Min i dagsläget tycker jag den är rätt så onödig.
 
 Bild lånad från http://www.obhnordica.se/potatisskalare-62.aspx?ProductID=1748
 
En bakmaskin kan jag då tycka är lite onödig också. Det gäller även denna, skulle ine förvåna mig om jag kommer äga en ngåon gång i framtiden. 
 
 Bild lånad från http://www.netonnet.se/art/hem-och-hushall/matlagning/bakmaskin
 
En elektrisk pepparkvarn är väl då inget jag skulle äga. Tycker det är onödigt. Så klart kan det vara snyggt i de super moderna hemmen. Men nää, inget för mig.
 
Bild lånad från http://www.tretti.se/hushallsapparater/koksredskap/salt-och-pepparkvarnar/russell-hobbs-classic-s
 
Denna grej, som jag googlade fram, och andra saker i denna kategori tycker jag är onödig. Och kategorin menar jag saker man kopplar till datorn som inte fyller något syfte. Såsom denna vattendansade sak, finns någon kula också. Ni vet en sådan som man sätter händerna på så kommer blixtarna til händerna, på insidan. Såg att detta var dock högtalare, men ändå skjukt onödigt med vattendansade sak. (Högtalare är bra)
 
http://www.coolstuff.se/Water-Dancing-Speakers
 
En sån här kan jag då också tycka är onödig fast inte min sambo. Vi pratar om en helikopter, leksak. Kanske något för Edwin men inte för en vuxen person. Liksom de dära radiostyrda bilarna som är tillämpade för vuxna, som kan köra i 110km/h, etc. Njä, inget för att imponera på mig.
 

http://geekster.se/teknikprylar/rc-helikopter/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0