kyrkis och bus.

idag har vi varit på kyrkis med erica, zackarias och alexander. och så klart alla andra barn som var där. barnen lekte på i vanlig ordning. fick lunch och gröt för edwins del. sedan somnade han som en stock i vagnen hem. som alltid ;)

när han vaknade var det precis dax att åka iväg igen. då skulle vi till mirjam och julia och hälsa på. lite roligt. först var julia lite avvaktande och kollade på när edwin härjade runt bland hennes leksaker. efter en bra stund, typ efter vi fikat. så hade allt släppt. hon tordes till och med försöka ta grejor edwin lekte med. och när edwin kröp iväg eller julia. så kröp den andre efter. så runt i köket. edwin kom alltid ut först, eftersom han är en aning snabbare. och skrattandes. och prata gjorde de med varandra. så otrloligt roligt att se.

och det syns att min son har vant sig vid att vara vid barn. han beter sig, nu för tiden, helt normalt. och blir inte tillbakadragen som han lätt blev förrut. så kul att se.

skulle ta bussen som gick 35 över men missade den. som jag anade. men behövde bara vänta 10 min innan nösta buss kom. det som är så skönt. kliva på fyran direkt och inte behöva byta buss. nör man byter buss så känns resan så mycket längre. om jag skulle valt att byta buss skulle jag ha hunnit med bussen som jag tänkte. men men.. hellre fyran hela vägen. och edwin somnade i vagnen lagomt vid busshållsplatsen.

nu ska vi byta blöja känner jag. ta något att dricka. och nog stoppa den lille i sin säng. babysångdax imorgon. sedan ljusparty på kvällen. vilket innebär städa. och baka ;) ska väl försöka plocka lite nu efter edwin lagt sig. men inte så mycket att plocka med, är bara damsugaren som ska fram och det tas imorgon..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0