larm.

idag plockade jag bort alla prislappar och diverse lappar på de saker som jag köpt i veckan. har bara fixa till stormlyktan kvar. och för det måste skrivbordet städas. och det orkar jag inte nu...

men i alla fall på linnet jag köpte på kaphal åt edwin satt larmet kvar. så stoppade kvittot i påsen med linnet. måste in och säga till och då vill de se kvittot. och medan jag ändå ska in och fixa det så behöll jag kartongen på tigermössan. så tänkte lämna tillbaka den som är mindre, med kvittot på den större. men står inge storlek eller nått. och nummret stämmer på de både mössorna. får testa i alla fall. annars får jag sälja den billigt till nån som vill ha den. fundera på om jag ska köpa den coola pälsmössan istället åt edwin. han var så söt i den ;) få se.

få även se om man hinner idag. skulle bäst att få det gjort idag. men vi ska nog handla åt martins mormor och martin börja fem idag. och även ska vi fylla in dagispapperen och skicka in dem. måste köpa frimärke till det oxå. blev en full dag i alla fall. men vill helst på stan oxå och fixa linnet och mössan. men som sagt får se om det hinns..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0