tvätt.

idag har jag tvättat två maskiner. tiden innan hade någon tagit så jag kunde inte börja tidigare :( så jag sorterade tvätten i högar och vek ihop den rena tvätten. så i mammas sovrum ligger det kläder i högar och på sängen ligger det fint hopviket.. tog hem en bag med ren tvätt, resten fick ligga kvar eftersom de inte fick plats. den andra bagen är full i smutstvätt så jag fick ta den lilla.. tur att mamma inte är hemma så hon ser röran av tvätt i sovrummet :) men jag har koll på det :) vi hinner klart innan hon kommer hem i alla fall. bokade en ny tid på söndag, få se om vi hinner klart då.?.

vad kattfontänen låter fast jag fyllde på den med vatten igår, hoppas den inte går sönder igen :(

imorgon ska vi till birsta och handla.. martin ska köpa betterier och jag ska ha nått att dricka imorgon, jag har bara två smirnoff ice och en sommar cider, det räcker inte. så det kommer bli fler smirnoff ice och kanske nån bacardi breezer, vi får väl se... jag ska även köpa strumpor, sånna som man kan ha i ballerina skor, om vi ska ut så behövs ett par sånna.. Vi ska oxå köpa toapapper, snart slut. och så ska vi ev. köpa en tandskrapa till kissemissarna.. och när jag säger jag och vi ska handla så menar jag martin.. martin köper allt :)

ojj, nu flyttar nog nått folk in här nånstans. åkte förbi två okq8 minibussar som kröp fram, de svängde ner till 18-20 så det är väl nån ny student, antar jag. det börjar bli lite mer folk här nu efter en tom sommar. så snart börjar skolan, längtar inte.. det ända jag längtar till är att börja träna till hösten, ska få ett kort  av martin :) han är så snäll :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0