Vintertid.

har haft en pojke idag som varit trött. och vägrade sova. dock så bruka han inte sova middag de gånger han inte är på dagis. men idag skulle det behövas. men han bara grinade. så han skulle aldrig somna så mycket som han skrek. så lyfte upp han och mös i soffan en stund. sen var det full fart på han igen.

men konsekvensen var en tjurig pojke som bara gjorde hys och massa bus. men men. han somnade fort i sin säng i alla fall. och sover nu. tror det hära med vintertid inte riktigt kommit in i den lilla pojkkroppen ännu. men det kommer väl såsmåning om.


Tävling - Wigglekart (hos Fnulan)


Tävla om en Wigglecart i valfri färg hos Fnulan senast den 30/11 23.59 du också!


Surprise i brevlådan.

vilken trevlig överaskning med posten man fick. nu är det bara dagiskorten kvar att vänta på, hur lång tid nu de ska ta?? måste nog fråga på dagis imorgon om de sade någon tid. så det inte försvunnit på posten vilket jag hoppas på att de inte gjort.

men fick först och främst brev från semper. då jag ringde in i fredags om att jag hade två stix liggandes hemma som de återkallar. och fick ersättning. 150 kr!! tre presentkort och varje på 50 kr. såg ut som monopol-pengar. så de ska man använda till semper-produkter. det är liksom en välling på varje eller massa produkter från småfolket. får se vilka specifika produkter det används till ;)

sen kom min vinst :) så massa namnlappar till edwin. så nu får jag stryka :)

Längtar.

längtar till om en vecka. tänk bara en vecka kvar. fast om man tänker så att halva tiden gått från bokning till avresa så låter det inte lika häftigt :P

och har inget inbokat denna vecka så tiden kommer gå låååångsamt. kalas på söndag det är det enda. och så ska det planeras när lillen ska lämnas över till mormor. om det är på söndag efter kalaset eller på måndag innan jag går till bussen. men det löser sig. är bara måndag än ;)

och så ska jag handla present oxå denna vecka. hur nu det ska gå till då M jobbar så tokigt. får se om jag lyckas idag, om han orkar då han knappt sovit något inatt. men som sagt vi får se hur det går :P

och torsdag har jag tvättstuga så jag har nå kläder att ha på mig på kryssningen. dock vet jag inte vad jag ska ha på mig än. måste nog klura ut det så jag ser till att tvätta om det är någom som ska tvättas. och sen se till att inte använda något av de innan dess ;)


Halloween.

vår halloween helg var väl helt okej. fast egentligen är det halloween idag, då det är sista dagen i oktober. edwin fick på sig sin halloween-pyjamas han fick i julklapp, lite stor men det gjorde inte så mycket. och så gjorde vi en pumpa. dock så tappade han en tand så med hjälp av en tandpetare och lite lim så satt tanden super bra. dock så upptäckte vi när vi tänd ljusen att vi gjrode munen lite väl stor. men det gör inte så mycket ;)

tände även pumpan igår. och idag ska den slängas. luktar pumpa i vardasgrummet, vilket det gjort sedan i lördags när vi gjorde den. så jag valde en mild doft på mina doft-ljus som jag tände i resten av lägenheten. bortsett från hallen där jag valde hokus pokus för den är så fin när den smälter. ett gult ljus som typ blir grönt, ni vet sån där sak lyser i mörkret grönt. så på två kvällar försvann en t-ljus förpackning. inte för det gör något. har man nått att slå in presentkort i. som jag ska köpa i veckan.

Tävling - Wigglekart (hos Mölnbobos Liv)


Jag är med och tävlar hos En Mölnbobos Liv om en Wigglekart från Wigglekart.se. Tävlingen är öppen för alla även de utan blogg. Tävlingen avslutas 11 november 2011


Matbetällning.

idag är vi lata och orkar inte göra någon mat. så har precis beställt biteline. lagomt till när M kommer hem. få se om han hinner hem eller inte. men troligtvis då det bruka kunna ta en stund. 45-60 min sa de. men vi får väl se.. muma, kommer det bli i vilket fall. var ett tag sedan nu. edwin får så snällt äta en burk och så får han självklart kanter med oss. så frågan är om han ska få sin mat nu eller senare?? tror jag väntar en 30 min i alla fall..

Tävling - Wigglekart (hos Alicesmamma)


Jag är med och tävlar hos Alicesmamma om WiggleKart i valfri färg från Wigglekart.se
Tävla HÄR du också!


Nallens dag.

idag är det nallens dag och det firas så klart på dagis. om barnen ville, inget tvång, fick de ta med sig ett gosedjur hemifrån. och ha på sif mjukiskläder. och så var de bjudna på disco på stjärnorna. så de har garanterat roligt idag.

jag stod i valet och kvalet om vad för myskläder han skulle ha på sig. onepeicen, kanske känns som ett självklart alternativ men vill inte få några fläckar på den första gången han har den på sig. mer än test omgången hemma. vet inte riktigt hur deras mat ser ut idag så jag skippade den idéen och tog en mys-dress, som han inte heller hunnit använda än. en som går i svart och med monster på. edwin blev nog glad att jag valde den. för han lät som ett monster när jag visade tröjan. dock så fick han en t-shirt under just för att de ska kunna ta av den långärmade om det behövs.

och så fick han välja nalle som han skulle ha med sig. dock så ville han hellre åka bil. så jag tog hans favvo-nalle. vilket är enorm. så kan lungt säga att han kommer ha störst nalle på dagis ;) fröken frågade om han sover med den, vilket han gör. och undrade om han hade en egen dubbelsäng. haha. men eftersom han far runt i sin säng på natten så bruka det kunna sluta med att han ha den som huvudkudde ;) och på kvällarna när han är småtrött så hämtar han vovven, kudden, snutten och ibland täcket.

så valet var ganska givet ändå vilken vi skulle ta. men gjorde ändå så han fick välja. vilket inte gick så jätte bra. men när jag väl lade vovven i vagnen så skulle den inte vara nånannanstans än i hans knä. så drog över regnskyddet eftersom det regnade och traskade iväg till dagis.

och som vanligt denna termin är vagnförrådet överfullt. förra terminen kunde man ändå få in vagnen. men nu brukar det typ alltid stå två-tre vagnar utanför förrådet eftersom det är så fullt. men med lite möblering så fick jag in vår vagn plus ett till hål till en annan vagn. tänk att timmarna framför tetris och pussel lönar sig ;)

in på dagis med en tjurig edwin. han fick inte bära sin hund. eftersom det var blött och ville inte han skulle blöta ner den. när vi kom in och han fick sin hund insåg jag att i min fika så stack nappen fram. har en napp hängade på bandet med nycklarna. så man alltid har med sig en. och grinet ville inte riktigt lägga sig.

han blev tyst när vi kom in på avdelningen. och var som typ vanligt vid lämning. men sen kom ett barn och petade på hans vovve. då kom krokodiltårarna igen. pratade med personalen och ditten och datten och var där rätt länge ändå, enligt mig. och när edwin äntligen lugnade ner sig riktigt och inte kramade mitt ben för han ville upp så gick jag. en fröken och edwin vinkade i fönstret med vovven och då var det inga sura miner.

så ska fråga när jag hämtar han om han varit gnällig hela dagen. och om nått annat barn fått röra hans vovve. skulle vara rätt intressant att veta. för om jag visste innan att ingen skulle få röra den så skulle vi valt nått annat gosedjur.



edwins favvo nalle.





 
(bild lånad från ikea.se)


Tvätt.

åhh hej och hå. tvättar lite nu medan den lille är på dagis. tvättar alla kläder edwin fått låna/ärva av lea utom overallen och täckbyxorna. blev tok fullt. så fick så snällt slänga i några byxor i tummlaren. och nu när jag snart ska ner igen så får jag ta upp massa blöt fleece. då de varken vill hänga i skåp eller tummlas, inte enligt tvättrådet på plaggen i alla fall. så ska ett set packas ner då det är för litet, eller nått sånt. och ett par byxor och tröja är nog alldeles för stort. och de andra två kommer han kunna ha. men stoppar nog in dem i hans garderob ändå för det är liksom inte fleece-väder riktigt än.



Tävling - Wigglekart (hos Sara)


Jag tävlar om en wigglekart hos Sara, tävla här du med!


Dagen idag.

snart eller snarare för ett tag sedan var det dax att göra sig klar inför dagis och dagen. dock så sitter edwin och äter än. så ska göra mig själv klar alldeles strax. jag säger det vissa mornar att han är väldigt seg på att äta frukost. men men. är inte hela världen om man kommer "sent" till dagis. idag skulla alla tjejer till skogen då pojkarna var där igår. så de kommer bara att vara ute som vanligt när de inte har något speciellt inplanerat.

själv ska jag gå till syster och fortsätta hjälpa henne med leas gamla kläder som ska ut på blocket och diverse andra säljssidor. det tar tid. dock så gjorde vi massa igår. och själv kom jag hem med två påsar med massa kläder i. jag tar liksom sånt som är brunt, svart, mörkt grönt, även rött och oranget. som då inte har någon blomma eller något annat tjejigt på sig. även jeans har jag tagit då lea har lite "pojkkläder".

nu är det dax att göra sig klar.

Tävling - Wigglekart (hos Fröken M)


Jag tävlar om en Wigglekart hos Fröken M – Tävla HÄR du oxå !!


Kryssning.

skulle skriva att jag ska på kryssning igen. så roligt. fick förfrågan idag och några timmar senare så blev det bestämt och bokat. och betalt för den delen. så nu är det ingen återvändå. åker typ om två veckor. så snabba bud. längtar till maten. rökta räkor, entreco osv osv. muma. kanske inte bussresan då den bruka kunna vara dryg. dock så börja det mörkna ganska tidigt nu så kommer troligtvis sova påvägen hem. så hoppas på lite folk på bussen så kommer man sova bättre och få mer plats :P

Vinst.

nämen fick en glad överaskning när jag loggade in här. har vunnit en tävling. dock så fick jag klicka på kommentaren för att se vinnaren. och där stod jag :) blev man glad oxå. mer än vad jag var. det jag vann var namnlappar. som man fick välja själv motiv osv. valde påstrykbara som man strycker på. alldels perfekt. så svårt att märka vissa kläder. speciellt koftor osv. och många kläder har svarta lappar oxå. blir så kletigt med guldpennan, men den får funka. men nu slipper jag det :P


Vintershopning.

igår blev det en birsta tur med mamma/mormor. tog en fika på ikea och gick runt en stund inne på birsta city. köpte väl ingen speciellt. typ en stekspade och en osthyvel på ikea. och så sprang jag in på kapphal och kollade jacka. och då hade de i min storlek så testade och hängde undan.

så dagen till ära så åkte vi ut till birsta för att köpa jackan. så nu kommer jag hålla mig varm i vinter. i alla fall vad det gäller till jacka. skor är väl en annan femma. men tror skorna jag hade förra vintern duger. och så fann jag ett par till vinterskor som jag endast har använt en säsong. köpte nya skosnören till dem då det gått av på ena skon. så bara att byta så blir det nog bra det oxå. då har jag helt plötsligt två par skor ;)

sen sprang vi in på media markt och kollade lite. handlade på ica maxi. köpte nappar för 29 kr för en ask. eftersom edwin denna vecka bitit sönder två stycken nappar. så känns det som det kommer gå åt. men de senaste dagarna har inte varit lika nappsugen. så inte använt den lika mycket. han hittar dem själv nämligen. så om man han känner sig sugen tar han en av sina stolar och klättrar och får tag i. tok ungen.

sen orienterade vi oss till min kusin och träffade kisseungar. så söta. jaa, de andra stora katterna oxå. men ändå ;) blev kär. tur de är tingade ;) edwin skällde på de små då de lekta med hans sko, min sko och min tröja i hallen. så sött.

Migrän?

undranssan flundran om min huvudvärk jag bruka ha egentligen är typ migrän??

för det bruka väl kunna komma från speciella dofter och så vidare. för jag tog på mig min nya handkräm, och sen var huvudvärken ett faktum. vilket har suttit i mer eller mindre sedan dess. kanske ska testa sådana dära receptfria migräntabletter och se om de hjälper.

jag som köpte en ny handkräm igår för den gamla börja bli slut. så nu får jag så snällt ge bort den till första bästa kandidat som känner sig manad. det är aco´s. och så får jag köpa en ny, den jag bruka köpa (och som de inte hade på apoteket jag var in på igår) och det är natuvivs. som luktar så otroligt gott. har både testat granatäpple och papaya. så får inhandla en ny i helgen. lär väl åka till birsta någon dag ;)


Någon som vill ha? - det är en utav aco´s


Bruka jag använda, och ska köpa.



(Bilderna är lånad utav apotekets hemsida)


Tävling - LiandLo (hos MirreSyr)

Jag tävlar hos Mirre Syr
om 500:-
att handla för i LiandLos webshop

 


Tävling - Wigglekart (hos MrsLindaOlsson)


Jag är med och tävlar hos MrsLindaOlsson om en cool WiggleKart
i valfri färg,
sponsrad av www.wigglekart.se.
Tävla HÄR du också!


Ams.

idag tog jag mina korta ben och gick iväg på arbetsförmedlingen. vilket strul. han jag skulle träffa, som jag aldrig sett förrut var väldigt lätt att hitta, eller hur det var.?. någon tog för givet att jag var ungdom men när jag väl kom in i rummet så sa jag att jag inet var det. så han visste inte om han kunde hjälpa mig. han skulle visa hur han jag skulle träffa ser ut. men det gick inte heller. då han inte hittade han. så blev utvisad att sitta och vänta igen. fick vänta en stund till, en-två personer till för den som försökte hjälpa mig innan. när han inte hade några ungdomar mer så gick han på jakt efter han jag skulle träffa. och då visade det sig att det var en annan person som var den personen idag :P han hade tagit på sig min handlägares möten då han jag skulle träffa satt i möte. men jag tycker att det borde han ha vetat om igår då vi bestämde? men men.

denna som jag träffade istället har jag lust till att ha som fast handläggare. han var klockren. lätt less men ändå inte. han hjälpte verkligen till. engagerade sig verkligen motför vissa andra. han uttryckte x antal gånger "det är deprimerande" att vissa personer bara skriver en handlingsplan, som inte betyder något. men denna kille. all beröm. blev en bra handlingsplan. och vissa personer tar bara de för tryckta texten medan denna kille skrev mycket fritt. vilket jag tycker är bra. blir liksom mer personligt då.

så nu ska jag dit igen till mitten på december. och har "några" saker jag ska göra tills dess och söka jobb då. vilket han inte strök så mycket på, utan bara sa för att det ska sägas och stå i handlingsplanen. det var de andra uppgifterna som är viktigare.

En tok bild i väntan på att maten ska bli ...

mms_img28652 (MMS)

En tok bild i väntan på att maten ska bli klar :-)


Sjusovare.

men vilken sjusovare jag har till son. han sover än! lade han vid åtta igår och han somnade väl vid halv nio. har alltså sovit i 14! timmar. men jag låter han sova då han får vakna av sig själv. så skippar vi helt enkelt middagsluren idag. så blir det nog bra om man slår ut det på ett dygn.

vet att han vaknade först nån gång vid halv sex. sedan somnade han om. och efter en halv timma var det dax igen. då var jag in och stoppade in nappen. sen somnade han om med snutten och tutten. sedan har jag för mig att han vaknade vid sju-halv åtta. hörde han ropa "ajjsss" (ice, vår katt) ett flertal gånger. men inget gnäll från hans sida. så jag somnade om. och det gjorde nog han oxå. så han kan ha varit vaken ett tag där fast jag inte märkt något.

min telefon ringde för en stund sedan. då vaknade han till. men när jag pratat klart i mobilen så hade han somnat om. man vet aldrig om han sover bort någon sjukdom. inte för jag tror han har någon på lur. men min hals har börjat blivit jobbig på mornarna igen. och ändå stängde jag ut till balkongen igår kväll. men samtidigt så blir den så här denna tid på året. är bra nu då jag har fått vaknat till.

och nu vaknade liten. sisådär efter 15 timmar. eller snarare 14½ timme. snacka om att sova länge. så nu är det dax för frukost intag för oss.




Nästintill klart.

och så var klockan helt plötsligt ett och här sitter jag. dax att knoppa. har suttit och skrivit klart ett inlägg som blev klart för publisering. dock så måste jag kontrolläsa då jag på slutet kan ha massa konstiga ordföljder. men det får jag göra en annan dag då jag är själv och rastlös. passade på nu att skriva det när jag är själv hemma med en sovande edwin. som säkert lär vakna när jag lagt huvudet på kudden. så god natt!

Kallt.

har tråkigt. men ändå inget att skriva. känns som man ska lägga sig men känner mig inte trött, för en gång skull. och ätit typ tre godisar sen var jag less på det. att man aldrig lär sig. nu kommer påsen stå i evigheter och jag kommer glömma bort den. och allt bli hårt. plus så när nästa helg infinner sig så har jag glömt den och köper nytt. men är en dag imorgon oxå, och då får jag nog hjälp med att tömma påsen ;)

det känns att vintern närmar sig. mina händer har börjnat kallna. speciellt den högra. och jag har fortfarande inte köpt någon vinterjacka. hoppas, hoppas att man klarar sig med en höst/vår-jacka och en fleecetröja när det är riktigt kallt. det är därför jag pinas med att gå ut i en långärmad, fortfarande, och om det är lite kallare tar jag en väst oxå. och så kan jag om jag har lust ta en kofta oxå, och då funka den istället för den långärmade. och detta enbart för att vänja mig vid kylan.

har som sagt kört en hel vinter med enbart en sommarjacka, så jag borde klara mig. dock så kanske den vintern inte var så kall, det minns jag inte, och det jag var ute var typ till och från skolan. men några dagar hade vi -25. när jag tog bussen till mamma så tog jag alltid en tjockare jacka just för att hon inte skulle tjata på mig. men är väl inte dum, men jag tänkte aldrig på att grannens mamma kunde säga något till min mamma eller pappa, för den delen. alltid ska man missa något i ens planer ;) men mamma eller pappa sa aldrig något i alla fall.

de gånger vi åkte skoter så hade jag alltid skoteroverallen på mig. och en mössa i overallen till när vi stannade. dock så var det väldigt sällan jag tog på mig den. det var längesen jag slutade använda mössa. kanske gick i trean-fyran. pappa slängde min favvo, och sedan dess kan man nog räkna de få gånger jag haft en på mig på max två händer. luvan på jackan har jag använt fåtal gånger, men oftast när man använder den så ser man inget. så då väljer jag oftast att se. gillar inte att inte kunna se bakåt. kan ju komma någon ;)

nu ordbajsade jag litegranna i alla fall. lär ju komma mer innan kvällen är slut. om jag inte hittar på något :P


Tur och retur.

idag har vi gått in till stan. sen på stan en stund för att sedan gå hem igen. kan nog säga att jag behöver nya skor :P fast egentligen har jag nog några bättre gympadojjor än de jag använder. men jag vill ha mina favvosar som jag slängde för nått årsedan. då de fått levat i tio år och det var hål lite varstans i de. och då menar jag så klart de svarta adidasskorna. såna vill jag ha igen. jag kallar dem kvalitet. och helt klart värt pengarna. men det får vänta, som mycket annat. om jag inte använder något presentkort jag har kvar på intersport på birsta city. det kanske vore något? ;)

annars så handlade jag direkt ingenting. bortett till edwin. hittade en super snygg tröja. med en katt, och massa annat på kapphal åt edwin. det låter som en "tjejtröja" då oftast bara de är med kattmotiv men så är det inte. den fanns i grått, blått, och så rosa. så vi valde en blå då själva katten hamnade på magen. på den grå hamnade den så konstigt till. är ju massa motiv på den, typ monster och nån hund osv. och när jag ändå skulle stå i kön så handlade jag en röd tröja åt han på rean. och den tröjan med katten fick jag 25% på då jag är medlem i deras klubb. så billigt och bra.

stannade till på ica för att handla cola  till maten. så slank det ner lite mer såsom hård bröd och tuggumi. och så har de på ica 2 st småfolket för 10kr. så handlade det oxå. lagra lite. men troligtvis så börja utgångsdatum närma sig så därför det är sån rabatt på dem. men edwin bara älskar småfolket och deras produkter.

och nu I har jag tagit ut pengar till dig. dock så måste jag växla en 100-lapp innan du får dem. då jag bara har såna. men M kan säkert det, så det löser sig nog. men nu vet du att de är på g i alla fall ;)

OnePiece.

åhh. såg ni bilden i inlägget innan. jepp, det är en OnePiece. edwin fick en sån idag. jag blev så glad :) har tänkt på det att han skulle nog bli urgullig i en sån. men liksom inte tänkt något mer på det. för jag anser/ansåg att det blir lite dyrt då han växer.

men så ringer pappa. påväg hem från turkiet. alltså de satt i bilen i stan. direkt från arlanda. så vi bestämde en plats som jag gick till. för de hade en present. och då till en familjemedlem. och så klart till edwin. och när jag öppnade påsen så trodde jag först en typ addidas-dräkt eller något då de är billiga där. (skulle ha blivit glad för en sån oxå.) men när jag tog upp plagget så såg jag. en OnePiece! ;) då blev jag glad. dock så är den lite stor. han får liksom puffarmar och en konstig påse på ryggen. för den är för stor. men mycket att växa i istället. och vi kommer nog börja använda den nu ändå :P den är så snygg. och edwin i den blev bara för sött :)

tror edwin oxå gillad den då han sprang ut till hallen och tänkte ta på sig skorna. och kollade in sig själv i spegeln. är så mysig inuti så nog svårt att inte gilla den :P


Edwin i sin onepiece.

mms_img48510 (MMS)

Edwin i sin onepiece.


Tävling - Wigglekart (hos Agnes)


Jag tävlar om en Wigglekart i valfri färg hos Agnes!


Dagiskort.

idag knäppte edwin kort till dagis. ska bli spännande och se hur det kommer bli ;)

han hade inte skrattat. sett bekymrad ut. vilket han bruka göra. speciellt om det är nytt och konstigt ;) fröken hade skrattat för han ser rolig ut när han ser ut så. själv säger jag att han ser söt ut ;) men de hade fått till ett bra kort till slut i alla fall. tur är väl det ;)

som sagt så hämtade vi edwin. som varit på dagis super länge eftersom barnen skulle vara lämnad till kvart över åtta, då de skulle knäppa kort halv nio. först ut var de. mötte han vid dörren. han hade lekt med en pojke. rivit nån tidning eller vad han hade gjort. så han ville gå som alltid på en gång. men jag ville veta hur det hade gått osv. så han fick snällt stanna en stund till :P

tog hans ryggsäck imorse då jag stoppade ner lite varmare kläder. även mössa och vantarna. då jag inte tog på han nn mössa på morgonen. förstöra frisyren :P den jag hade kämpat med. ville få det naturligt men utan massa små hår som spretar. som det lätt bli då han har världens virrvel bak på huvudet. så först gelé. som jag kamade ur. sen hårspray som jag oxå kamade ur. så det liksom inte blir de här ränderna från kammen. bra blev det nog, hoppas jag ;)

och ryggsäcken skulle han ha på ryggen. fast den var lite stor och åkte av. var nog en av de få gånger han inte "tjatat" om att bli upp lyft till dagis. och det tror jag beror på ryggsäcken. men han kanske inte ens tänkte tanken imorse. och till bilen och från bilen skulle han oxå han den på ryggen. var nog roligt med den :P

BOOM.

idag har jag varit som alla andra sundsvallsbor. på boom. de har utförsäljning pga den brand som var där i fredags. 70% på allt i textil och 50% på resten, dock stod det överallt i butiken 50-80% rabatt. så jag vet inte riktigt. kan säga att det var urplockat. men det hade jag redan räknat med. och ekonomin ser ut som följande att man inte handlar något onödigt. annars skulle mycket små krax fått följa med hem. men en filt fick det bli i alla fall. inte en boom-filt, dock. de var slut, vilket jag oxå hade räknat med. utan en annan gosig sak :)

tyvär så orkade jag inte tvätta den. utan "råkade" använda den ikväll i soffan ;) den luktar inte så hemskt utav brandröken. luktar lite mer nytt men med en skvätt av brandrök. och jag borde egentligen vara van den lukten. men det är nog en doft man aldrig blir van vid. med alla år av eldning utav ved. och rök som smiter fel väg, eller hur jag ska säga. man luktade konstant rök, mest då på vinterhalvåret. då vi körde enbart el på sommaren. men sak samma.

men det började kännas i halsen när jag var där inne. kände hur skönt det kommer bli när man kommer ut. även ögonen började stickas. men då när vi var ute. det som var det konstiga. men det var värt det att gå in och kolla. strosa runt som massa annat folk. stå i kö. dock så lämnde vi I där och åkte och hämtade edwin. och sedan hämtade vi upp henne.

på ett sätt förstår jag inte de som går och köper soffor där. en grym rabatt. det kan jag hålla med om. men lukten kommer de typ aldrig bli av med. lite svårt på en soffa. dock kan jag inte säga vart sofforna stod och branden var, eller vart den bran listade jag ut. men hjälp av lite mörkare vägg och plast för ingången. hyllorna var täkta av damm. man såg vart prylarna hade stått. dock så går det bort. hittade ett rum som inte luktade någonting men ändå rean. dock så fann jag inga fynd.

men som sagt. helt klart värt det. om ni tror jag klagar. gillar att kolla på super billigt, då får man tåla lite oxå ;)

Tävling - gånger tre.


I samarbete med LofsanBambi och Thean hos Allt för föräldrar anordnas nu en tävling tillsammans med The Buppa Brand. Ni kan vinna en åkpåse i softshellmaterial i Lofsan's blogg, Thean ger bort tre snygga filtar och Bambi två vinteråkpåsar. Ni kan självklart tävla hos oss alla tre, gå bara in och svara på tävlingsfrågan i respektive blogg så är du med och tävlar.


Deltagande.

som ni kanske förstår så är jag med i x antal tävlingar, igen. och det syns vilka jag helst vill vinna i. med tanke på antalet ;)

dock så glömde jag på vissa lägga i dem i rätt kategori. lite svårt att ändra på just nu då tävlingarna är pågående. så det får jag göra när de går ur systemet. men men.

nu är det dax att göra mat.

Tävling - wigglekart (hos tuschaa)

Jag tävlar om en Wigglekart hos Tuschaa.blogg.se . Var med och tävla du också.
Du hittar tävlingen HÄR.

Tävling - Wigglekart (hos milliez.nu)


Jag tävlar om en Wigglekart i valfri färg inne hos Milliez – Blivande fyrbarnsmamma


Tävling - Amor vincit Omnia Halsband


Jag är med och tävlar om det här Amor vincit Omnia halsband från Evvesmycken inne hos Sara ~ Mamma till Yrla och Noel


Tävling - Winglekart (hos Sara ~ Mamma till Yrla och Noel)


Jag är med och tävlar om en Wigglekart i valfri färg hos Sara ~ Mamma till Yrla och Noel


Tävling - Wigglekart


Jag tävlar om en Wigglekart hos WWW.JENNYN.SE

Var med och tävla HÄR du också!


Halv förkyld.

var ett tag sedan jag skrev nånting här. men dagarna rullar på, som vanligt. har varit lite halv hängig. inte sjuk, sjuk. men huvudvärk och förkyldning. men inte så pass snorig så det behövs nässpray men ändå ganska täppt. speciellt när man ligger ner och ska sova.

och nu har det täppta för flyttat sig mer bakåt. så inget i näsan. men ändå täppt och tjockt. så kommer väl snart märkas på rösten, och halsont. bara en känsla jag har. men hoppas att jag har fel. får väl skylla mig själv att jag blivit förkyld. då vi har princip nästan alla vädringsluckor öppna. i fredags fick jag nog och stängde alla i vardagsrummet, och den i sovrummet stänger jag till natten då katterna gillar att vara på balkongen.

annars då. shoppade lite kläder i torsdags till MIG. och nått enstaka plagg till edwin. som även fick en målarbok och mer kritor. han gillar att rita. och hos hans farmor gillar han att rita i en pysselbok som allt pyssel är gjord i. så tänkte att det komemr bli kul med en målarbok. och det hade han.

och så fick edwin två tröjor från HM. en grå med en pingvin på och en blå med monster på. och till mig själv köpte jag ett vitt linne inne på HM. bra att ha under andra tröjor som är lite för urringat. sen inne på kapphal köpte jag en långärmat grå tröja. och en svart tröja med nått tryck (som jag använde igår tillsammans med leggings). och eftersom jag handlade då på några presnetkort så fick det följa med ett två-pack boxerkalsonger till edwin. då han har sådana när han sover utanpå blöjan.

har gjort det misstaget en gång och då när jag kollade till lillen efter han somnat. hade han blöjan som huvudkudde. och låg i en rätt stor kisspöl. så var bara att väcka liten och byta sängkläder. så det vill jag inte göra om. :)

sen när vi stannade på ica maxi och handlade så köpte jag ett par svarta mjukisbyxor. har handlat där förrut. och de börjar nu bli väldigt nötta mellan benen och kommer snart bli ett stort hål. så likabra att handla innan det händer :) men dessa är inte exakt lika, lite mer snygga i mitt tycke. så de duger :)

RSS 2.0